Σπυρόπουλος: Δεν θα σώσουμε ούτε τον κ. Τσίπρα ούτε τον κ. Μητσοτάκη και την πολιτική τους

Ελλάδα
Σπυρόπουλος: Δεν θα σώσουμε ούτε τον κ. Τσίπρα ούτε τον κ. Μητσοτάκη και την πολιτική τους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναφορικά με τις μετεκλογικές συνεργασίες σημείωσε πως επιθυμία του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ είναι «ο ελληνικός λαός να μας δώσει ισχυρή δύναμη» ώστε να αλλάξει τους πολιτικούς συσχετισμούς και να εφαρμόσει το σοσιαλδημοκρατικό του πρόγραμμα

Ο Ανδρέας Σπυρόπουλος, γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, μιλώντας στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Καλημέρα» σχολίασε τις δηλώσεις του κ. Τσίπρα από την Πάτρα υπενθυμίζοντας ότι «ήταν επιλογή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ να κυβερνήσει με την ακροδεξιά του Πάνου Καμμένου».

«Έρχεται σήμερα να μας κάνει μαθήματα για το τι σημαίνει προοδευτικότητα, τι σημαίνει η Δημοκρατική Παράταξη. Είμαστε σε άλλη όχθη της ιστορίας. Εμείς είμαστε στην όχθη της Δημοκρατίας, του κράτους δικαίου, των θεσμών, των Ανεξάρτητων Αρχών» είπε κ. Σπυρόπουλος και τόνισε για άλλη μια φορά ότι το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής δεν εκβιάζεται.

Αναφορικά με τις μετεκλογικές συνεργασίες σημείωσε πως επιθυμία του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ είναι «ο ελληνικός λαός να μας δώσει ισχυρή δύναμη» ώστε να αλλάξει τους πολιτικούς συσχετισμούς και να εφαρμόσει το σοσιαλδημοκρατικό του πρόγραμμα. «Όχι να σώσουμε τον κύριο Τσίπρα ή τον κύριο Μητσοτάκη και την πολιτική τους», ανέφερε ο κ. Σπυρόπουλος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News