Συγκλονίζει ο Βασίλης Λεβέντης για την περιπέτεια της υγείας του - «Ξύπνησα και είπα "Θεέ µου, ό,τι εσύ θέλεις"»

Ελλάδα
Συγκλονίζει ο Βασίλης Λεβέντης για την περιπέτεια της υγείας του - «Ξύπνησα και είπα "Θεέ µου, ό,τι εσύ θέλεις"»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, το 2021 νοσηλεύτηκε διασωληνωμένος στην εντατική με κορωνοϊό - Πώς το αντιμετώπισε - Πως είναι η υγεία του σήμερα και τι θα κάνει στις εκλογές

Για την περιπέτεια υγείας του, καθώς και για την «μάχη» που έδωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, αναφέρθηκε στην Σάσα Σταμάτη. Όπως είπε, «είχα χάσει τις αισθήσεις μου, ήμουν σαν πεθαμένος». Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του, έχασε περίπου 60 κιλά, «ήμουν σαν πεθαμένος», εξομολογείται.

Ο ίδιος αποκάλυψε ότι θυμάται μόνο εφιάλτες από την περιπέτεια υγείας που είχε. «Αισθανόμουν ότι µε έδεναν, ότι ήμουν φυλακή. Ακόμα και την κηδεία µου είχα δει. Αυτά όλα συνέβαιναν ενώ δεν είχα αισθήσεις, στον ύπνο µου».

Όπως είπε ο Βασίλης Λεβέντης, όταν ξύπνησε, είδε πάνω του σωληνάκια. «Κατάλαβα ότι ήμουν άρρωστος ενώ διαπίστωσα ότι είχε γίνει και εγχείρηση καρδιάς, όπου µου τοποθέτησαν βηματοδότη». Στο ερώτημα αν φοβήθηκε για τη ζωή του, ο Βασίλης Λεβέντης απάντησε: «Όταν ξύπνησα, συγκέντρωσα δυνάμεις και είπα "από εμένα εξαρτάται να γίνω καλά". Έκανα και την προσευχή µου και είπα "Θεέ µου, ό,τι εσύ θέλεις"».

«Τώρα είμαι καλά. Έχω κάτι κινητικά προβλήματα ακόμα. Η ισορροπία µου μερικές φορές κλονίζεται. Έχω χάσει βάρος. Είχα χάσει αρχικά 60 κιλά. Τώρα έχω ξαναπάρει 30 και είμαι γύρω στα 86. Αλλά χρειάζομαι φυσικοθεραπεία, ώστε να ενισχυθούν τα πόδια στο βάδισα».

Στο ερώτημα πάντως αν η πολιτική για τον Βασίλη Λεβέντη έχει τελειώσει, ο ίδιος απάντησε: «Όχι, κατεβαίνει η Ένωση Κεντρώων στις εκλογές σε όλη τη χώρα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News