ΣΥΡΙΖΑ: «Επί Ν.Δ. αθώα, αναβαθμισμένη και ανέλεγκτη η Greek Mafia»

Ελλάδα
ΣΥΡΙΖΑ: «Επί Ν.Δ. αθώα, αναβαθμισμένη και ανέλεγκτη η Greek Mafia»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Οι πολίτες που άκουγαν υποσχέσεις για ασφάλεια βλέπουν και συγκρίνουν: Επί ΣΥΡΙΖΑ η Greek Mafia στη Δικαιοσύνη, επί Ν.Δ. αθώα, αναβαθμισμένη και ανέλεγκτη», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. σε ανακοίνωσή του

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε, με αφορμή την εμπλοκή ανώτατων αστυνομικών της ΕΛ.ΑΣ. σε κυκλώματα νύχτας, ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

Στην ανακοίνωση μεταξύ άλλων γίνεται λόγος για καταγγελλόμενη εμπλοκή ακόμα και ανθρώπων που συμμετείχαν στις πρόσφατες κρίσεις της ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται, «η πρώτη δικαστική αθώωση των εμπλεκομένων στο κύκλωμα επίορκων ανώτατων αστυνομικών και μαφιόζων της νύχτας δεν ήρθε ως κεραυνός εν αιθρία. Κάποιοι φρόντισαν με καθυστερήσεις και κωλυσιεργίες να δέσουν τα χέρια της Δικαιοσύνης, στερώντας από τη δίκη κρίσιμο υλικό από τις παρακολουθήσεις της ΕΥΠ την περίοδο 2016-2018 για την εξάρθρωση του κυκλώματος, αφού εδώ και 3,5 χρόνια η ΕΛ.ΑΣ δεν μετέτρεψε τα πληροφοριακά δελτία της ΕΥΠ σε ανακριτικά δελτία στη δικογραφία.

Η απόφαση αυτή έρχεται στη βαριά σκιά δεκάδων δολοφονιών και ξεκαθαρίσματος λογαριασμών της μαφίας την τελευταία τριετία και την ώρα που έρχονται στο φως νέες καταιγιστικές αποκαλύψεις για τη δράση των ίδιων και νέων κυκλωμάτων στην κορυφή της ΕΛ.ΑΣ επί διακυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη, με καταγγελλόμενη εμπλοκή ακόμα και ανθρώπων που συμμετείχαν στις κρίσεις της περασμένης εβδομάδας.

Οι πολίτες που άκουγαν υποσχέσεις για ασφάλεια βλέπουν και συγκρίνουν: Επί ΣΥΡΙΖΑ η Greek Mafia στη Δικαιοσύνη, επί Ν.Δ. αθώα, αναβαθμισμένη και ανέλεγκτη», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News