Οι υποψήφιοι «αστέρες» με το ΠΑΣΟΚ - Από τον γιο του Λαμπράκη μέχρι τον Σαργκάνη

Ελλάδα
Οι υποψήφιοι «αστέρες» με το ΠΑΣΟΚ - Από τον γιο του Λαμπράκη μέχρι τον Σαργκάνη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γνωστοποιήθηκαν σήμερα Κυριακή, 29 Ιανουαρίου τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ μετά την ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του κόμματος. Μεταξύ των υποψηφίων θα είναι ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Νίκος Σαργκάνης, αλλά και ο γιος του δολοφονημένου βουλευτή της ΕΔΑ, Γρηγόρη Λαμπράκη

Ανακοινώθηκαν, μετά από εισήγηση της επιτροπής ψηφοδελτίων το 82% των υποψηφιοτήτων, σχεδόν 350 υποψήφιοι, από τους 400 συνολικά που είναι η πληρότητα των ψηφοδελτίων μετά από την ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του κόμματος.

Τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ

Στα «πράσινα» ψηφοδέλτια θα είναι ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Νίκος Σαργκάνης, αλλά και ο γιος του δολοφονημένου βουλευτή της ΕΔΑ, Γρηγόρη Λαμπράκη.

Από εκεί και πέρα στην Α’ Αθήνας θα βρεθούν οι: Κώστας Σκανδαλίδης, Παύλος Γερουλάνος και Ρωξάννα Μπέη.

Στο Βόρειο Τομέα υποψήφιοι θα είναι ο Ανδρέας Λοβέρδος, η Μιλένα Αποστολάκη, η Κατερίνα Μπατζελή και ο Ανδρέας Παπαδόπουλος.

Στο Νότιο Τομέα οι: Παύλος Χρηστίδης, Στέφανος Ξεκαλάκης και Τόνια Αντωνίου

Στον Δυτικό Τομέα οι: Νάντια Γιαννακοπούλου, Μιχάλης Καρχιμάκης και Θανάσης Κατερινόπουλος.

Στην Ανατολική Αττική ο Μανώλης Χριστοδουλάκης

Στο Ρέθυμνο θα είναι υποψήφιος ο δημοσιογράφος Βασίλης Σκουντής.

Στη Ροδόπη θα είναι υποψήφιος ο πρώην υπουργός Γιώργος Πεταλωτής.

Ωστόσο, δεν ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι σε 6 εκλογικές περιφέρειες. Πρόκειται για τις μονοεδρικές Σάμου, Ζακύνθου, Καστοριάς κι Ευρυτανίας, όπου αναζητούνται ισχυρές προσωπικότητες καθώς και για τις τριεδρικές περιφέρειες της Αρκαδίας και της Λακωνίας, όπου συνεχίζονται ακόμη οι διαβουλεύσεις για τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News