Μεταμόρφωση: Πέθανε μαθητής Γυμνασίου που χτύπησε σε παράθυρο

Ελλάδα
Μεταμόρφωση: Πέθανε μαθητής Γυμνασίου που χτύπησε σε παράθυρο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο μαθητής έχασε τη ζωή του σε αυλή σπιτιού όταν ξαφνικά γλίστρησε και χτύπησε πάνω στο περβάζι παραθύρου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα - Σε σοκ η οικογένεια και η σχολική κοινότητα

Τραγωδία στη Μεταμόρφωση, καθώς ένας μαθητής της Α’ Γυμνασίου έχασε τη ζωή του, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του και την εκπαιδευτική κοινότητα. Η είδηση του θανάτου του ανήλικου έχει προκαλέσει σοκ στους συμμαθητές και τους καθηγητές του, που αδυνατούν να πιστέψουν τον πρόωρο και τραγικό χαμό του παιδιού. Ο μαθητής έχασε τη ζωή του σε αυλή σπιτιού όταν ξαφνικά γλίστρησε και χτύπησε πάνω στο περβάζι παραθύρου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη την προηγούμενη εβδομάδα με την είδηση να σκορπίζει θλίψη στην οικογένειά του αλλά και την εκπαιδευτική κοινότητα. Σε σχετική ανακοίνωση, ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γυμνασίου εκφράζει την βαθιά οδύνη του για τον θάνατο του: «Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 4ου Γυμνασίου Μεταμόρφωσης εκφράζει τη βαθιά του οδύνη για τον πρόωρο χαμό του πολυαγαπημένου μας μαθητή Χατζηπαναγιώτη Ηρακλή-Μάριου της Α' τάξης. Ηρακλή μας, θα θυμόμαστε πάντα το ήθος και το χαμόγελό σου. Καλό Παράδεισο!»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News