Μαρτυρία - σοκ για τον ψευτογιατρό: «Είπε ότι θα ανακτήσω την όραση μου, ζήτησε 100.000 ευρώ» (vid)

Ελλάδα
Μαρτυρία - σοκ για τον ψευτογιατρό: «Είπε ότι θα ανακτήσω την όραση μου, ζήτησε 100.000 ευρώ» (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα καταγγελία για τον ψευτογιατρό - Γυναίκα η οποία είχε απευθυνθεί στον 66χρονο για βοήθεια, ξετυλίγει την απάτη που πρόλαβε και αποκάλυψε εις βάρος της

 Ακόμα μία μαρτυρία έρχεται στο φως της δημοσιότητας για τη δράση του ψευτογιατρού ο οποίος προσποιούμενος τον νευρολόγο, εξαπατούσε ασθενείς με ανίατες παθήσεις, απομυζώντας τεράστια χρηματικά ποσά ισχυριζόμενος ότι μπορεί να τους θεραπεύσει.

Μιλώντας στο MEGA, μια γυναίκα η οποία είχε απευθυνθεί στον 66χρονο για βοήθεια, ξετυλίγει την απάτη που πρόλαβε και αποκάλυψε εις βάρος της. «Εγώ πριν πάρα πολλά χρόνια, είχα ένα τροχαίο και έχασα την όρασή μου. Το πρόβλημά μου είναι νευρολογικό και, στόμα με στόμα, έφτασα στον 66χρονο και τον Γερμανό, που μου τον σύστησε ως γενετιστή και ειδικό νευρολόγο. Στο πρώτο ραντεβού, μου είπαν ότι θα επανακτήσω την όρασή μου».

Η γυναίκα, στη συνάντηση που είχε με τους δύο δήθεν γιατρούς, κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. «Η υποψία, μου ήρθε από το πρώτο λεπτό. Δεν γίνεται ένας άνθρωπος που παρουσιάζεται ως επιστήμονας με κύρος, να έχει σπίτι και ιατρείο κρυμμένο σε κάτι χωράφια. Το δεύτερο είναι ότι στο δήθεν ιατρείο υπήρχε ένας χώρος αναμονής σαν αυλόγυρος που είχε τους ασθενείς τον έναν δίπλα στον άλλον. Μου έκανε άσχημη εντύπωση», είπε.

//--> //-->

Κατάλαβε την απάτη

Όταν τελικά συναντήθηκε με τον 66χρονο, επιβεβαίωσε τις υποψίες της περί απάτης. «Του είπα ‘μου εγγυάστε αυτό, θέλω να μου πείτε τι ζητάτε για να μου δώσετε την όρασή μου’. Τότε χωρίς ντροπή και αναστολή, μου είπε 100.000 ευρώ. Τότε ζήτησα εγγυήσεις. Του είπα ‘τι έχετε δημοσιεύσει με την περίπτωσή μου, εργασίες, σε ιατρικά περιοδικά ή ό,τι σχετικό και θα ήθελα να μου συστήσετε και ανθρώπους που έχετε παρεμβεί με θετικό αποτέλεσμα».

«Εκεί αλλάξαν τα πράγματα, ζορίστηκε, το ηχόχρωμά του άλλαξε. Μου είπε ‘θα κάνω ό,τι μπορώ και σε εσάς, αλλά δεν ανήκετε στις εύκολες περιπτώσεις όπως η σκλήρυνση κατά πλάκας και άλλα νευρολογικά ζητήματα’. Μου είπε ότι έχει περισσότερη εμπειρία στην σκλήρυνση κατά πλάκας και λιγότερη στη δική μου περίπτωση», πρόσθεσε η ίδια.

Όταν η γυναίκα επέμεινε και δεν έλαβε απαντήσεις, κατάλαβε πια την απάτη που ήθελε να στήσει ο 66χρονος εναντίον της. «Έκλεισα την κουβέντα και είχα την γνώμη ότι έχω πέσει σε απατεώνα. Του είπα ‘έχω δύο σκέψεις, ή είστε γιατρός με έρευνα σε τέτοιου είδους θέματα αλλά σε πρώιμο στάδιο, ή είστε απατεώνας. Για τους δύο αυτούς λόγους δε θα συζητήσω άλλο μαζί σας», κατέληξε η γυναίκα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News