Συγκλονίζει ο πατέρας του 10χρονου στο Βόλο: «Τριάντα άτομα προσπαθούσαν να τον επαναφέρουν» (vid)

Ελλάδα
Συγκλονίζει ο πατέρας του 10χρονου στο Βόλο: «Τριάντα άτομα προσπαθούσαν να τον επαναφέρουν» (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο πένθος βυθίστηκε η κοινωνία του Βόλου, στην είδηση του θανάτου του 10χρονου αγοριού, από οξεία μυοκαρδίτιδα - Εισαγγελία Βόλου διέταξε έρευνα για να διαπιστωθούν αν υπήρξαν λάθη στον χειρισμό της όλης κατάστασης

Για τον αδόκητο χαμό του γιου του μίλησε ο πατέρας του σε τηλεοπτικό σταθμό.

Ειδικότερα, ο πατέρας του 10χρονου παιδιού μίλησε στο Star και τόνισε ότι «την Παρασκευή το πρωί ανέβασε ξαφνικά πυρετό 39,5. Είχε και την παράλυση και δεν μπορούσε να μας το πει. Του έκαναν εισαγωγή στο νοσοκομείο κανονικά, όμως δεν του έδωσαν τίποτα. Ούτε αντιβίωση. Άρχιζαν και γίνονταν μπλε τα δάχτυλα και τα χείλη του. Η σύζυγός μου είδε το παιδί και βγήκε από το δωμάτιο. Βγαίνει έξω από το δωμάτιο του νοσοκομείου, βάζει τις φωνές και τότε ήταν που κινητοποιήθηκαν όλοι. Όλα αυτά στο δωμάτιο, ούτε ήταν διασωληνωμένος, ούτε τίποτα».

//--> //-->

Το παιδί πέθανε εκτός ΜΕΘ από οξεία μυοκαρδίτιδα - Η Εισαγγελία Βόλου διέταξε έρευνα για το  αν ήταν  σωστός ο χειρισμός της περίπτωσης από  το νοσοκομείο

Και πρόσθεσε ο πατέρας του αγοριού: «Απ' ότι μου είπαν, στο Βόλο, ΜΕΘ δεν υπάρχει. Μου είπε η διευθύντρια του νοσοκομείου ότι μιλήσανε και με το πανεπιστημιακό στη Λάρισα, αλλά ούτε εκεί υπήρχε έτοιμη ΜΕΘ. Μίλησαν με το Ιπποκράτειο και άκουσα ότι είπαν πως αν το παιδί δεν είναι διασωληνωμένο, δεν μπορούν να το δεχτούν. Ξαφνικά, σταμάτησε η καρδιά του».

«Ήταν 30 άτομα από πάνω του και προσπαθούσαν να τον επαναφέρουν χωρίς μηχανήματα αλλά με ΚΑΡΠΑ».

Η Εισαγγελία Βόλου διέταξε έρευνα για να διαπιστωθούν αν υπήρξαν λάθη στον χειρισμό της όλης κατάστασης, ενώ αναμένεται και η ιατροδικαστική εξέταση που θα ρίξει περισσότερο φως στα αίτια της τραγωδίας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News