Μάνος Δασκαλάκης: Μνημόσυνο για την Τζωρτζίνα σε μοναστήρι υπό άκρα μυστικότητα (βίντεο)

Ελλάδα
Μάνος Δασκαλάκης: Μνημόσυνο για την Τζωρτζίνα σε μοναστήρι υπό άκρα μυστικότητα (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Έχει αλλάξει πολύ, είναι κλεισμένος στον εαυτό του και τον βλέπουμε λιγότερο. Σχεδόν καθημερινά περνάει από τα μνήματα. Θέλει να φέρει τα δυο του παιδιά στον οικογενειακό τάφο», δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή πρόσωπο από το περιβάλλον του

Ο πατέρας των τριών νεκρών παιδιών, επέλεξε να βρεθεί μαζί με λίγους συγγενείς και φίλους στο μοναστήρι και όχι στο μνήμα του παιδιού τους, για να αποφύγει «άβολες συναντήσεις» με την πλευρά της Ρούλας Πισπιρίγκου, που είναι προφυλακισμένη για τη δολοφονία των τριών παιδιών της οικογένειας, όπως αναφέρθηκε σε πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Ειδικότερα, προσκυνήτρια του μοναστηριού μίλησε στον ΑΝΤ1 και είπε: «αναγνώρισα τον Μάνο Δασκαλάκη από την τηλεόραση, μαζί με λίγα άτομα ακόμη. Όταν καταλάβαμε περί τίνος πρόκειται, ανατριχιάσαμε. Καθίσαμε πίσω-πίσω σιωπηλοί και προσευχηθήκαμε για την ανάπαυση των τριών παιδιών. Πολλοί που ήμασταν εκεί το συζητήσαμε κι ο κόσμος μετά άναβε κεράκια για τα τρία κοριτσάκια».

Πρόσωπο από το περιβάλλον του Μάνου Δασκαλάκη δήλωσε στην εκπομπή ότι «έχει αλλάξει πολύ, είναι κλεισμένος στον εαυτό του και τον βλέπουμε λιγότερο. Σχεδόν καθημερινά περνάει από τα μνήματα. Θέλει να φέρει τα δυο του παιδιά στον οικογενειακό τάφο, εκεί όπου σήμερα βρίσκεται η Τζωρτζίνα, για να είναι όλα μαζί. Ο Μάνος ήταν πραγματικά ανυποψίαστος για ό,τι γινόταν σπίτι του με τα παιδιά του. Και τώρα νιώθει ότι φταίει που δεν είχε καταλάβει, που χωρίς να το ξέρει είχε γίνει το κίνητρο για το χαμό τους. Παλεύει να ξανασταθεί στα πόδια του, να βρει μια δουλειά, να πάρει τη ζωή του από την αρχή αλλά είναι δύσκολο, ειδικά τώρα που αρχίζουν οι δίκες».

Δείτε το βίντεο:

//--> //-->
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News