Εύα Καϊλή: Εν αναμονή της απόφασης για το Qatar Gate

Ελλάδα
Εύα Καϊλή: Εν αναμονή της απόφασης για το Qatar Gate

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Εύα Καϊλή επανέλαβε ότι είναι αθώα και μίλησε για κακομεταχείρισή της

Τις αποφάσεις των Αρχών του Βελγίου για το σκάνδαλο του Qatar Gate αναμένει η Εύα Καϊλή, η οποία επανέλαβε σε όλους τους τόνους την πάγια θέση της ότι είναι αθώα και στήριξε την απολογία της στο γεγονός ότι είναι μητέρα ενός παιδιού, που δεν μπορεί να το δει.

Ο δικηγόρος της, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, μίλησε για «βασανιστήρια». Σύμφωνα μάλιστα με τους ισχυρισμούς του, η Εύα Καϊλή ανέφερε στον δικηγόρο της ότι περνά αρκετέ ώρες στην απομόνωση. Συμπλήρωσε μάλιστα ότι δεν την άφηναν να περιποιηθεί τον εαυτό της σε βασικές ανάγκες με αποτέλεσμα να δείχνει καταβεβλημένη.

Όπως τόνισε ο δικηγόρος της, στην προηγούμενη ανάκριση η Εύα Καϊλή μιλούσε στις Αρχές για 16 ώρες. Μάλιστα, σύμφωνα με τους συνηγόρους της, η Εύα Καϊλή ζήτησε μια κουβέρτα αλλά της την αρνήθηκαν.

Με νομικά κριτήρια θα μπορούσε να αφεθεί με περιοριστικούς όρους, σύμφωνα με τον κ. Δημητρακόπουλο, αλλά δεν ξέρουμε αν τα κριτήρια θα είναι νομικά, πάντα υπάρχουν τα πολιτικά κίνητρα. Το απόγευμα αναμένεται η ανακοίνωση από την εισαγγελία.

//--> //-->

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News