Κηδεία τέως βασιλιά Κωνσταντίνου: «Σφραγίζεται» με ΝΟΤΑΜ ο εναέριος χώρος της Αττικής

Ελλάδα
Κηδεία τέως βασιλιά Κωνσταντίνου: «Σφραγίζεται» με ΝΟΤΑΜ ο εναέριος χώρος της Αττικής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκδόθηκε ΝΟΤΑΜ για το κέντρο της Αθήνας και τη βόρεια Αττική - Η ΝΟΤΑΜ που εκδόθηκε προβλέπει περιορισμούς στο εναέριο χώρο συγκεκριμένων περιοχών στο κέντρο και στα βόρεια της Αττικής και για συγκεκριμένες ώρες στο πλαίσιο των μέτρων για την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

«Σφραγίζουν» με ΝΟΤΑΜ που εκδόθηκε την Κυριακή οι ελληνικές αρχές, τον εναέριο χώρο της Αττικής και συγκεκριμένα περιοχές στο κέντρο και στα βόρεια. Η ΝΟΤΑΜ εκδόθηκε στο πλαίσιο των μέτρων ασφαλείας για την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου στη Μητρόπολη και τη μεταφορά της σορού για την ταφή στο Τατόι, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ.

Η ΝΟΤΑΜ που εκδόθηκε προβλέπει περιορισμούς στο εναέριο χώρο συγκεκριμένων περιοχών στο κέντρο και στα βόρεια της Αττικής και για συγκεκριμένες ώρες στο πλαίσιο των μέτρων για την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας τη Δευτέρα

Η Αστυνομία ανακοίνωσε τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα τεθούν σε ισχύ από το πρωί της Δευτέρας 16 Ιανουαρίου 2023, στο κέντρο της Αθήνας, για την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στις 12 το μεσημέρι στη Μητρόπολη Αθηνών, ενώ νωρίτερα, στο παρεκκλήσι του Αγίου Ελευθέριου που βρίσκεται δίπλα στη Μητρόπολη Αθηνών, θα τεθεί η σορός του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου σε λαϊκό προσκύνημα από τις 6 το πρωί έως τις 11.00 π.μ. Η ταφή θα γίνει στο Τατόι.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετική απόφαση της Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής:

Αύριο, Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023 και κατά τις ώρες 06:00’ έως 14:00’ θα πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στις κατωτέρω οδούς του Δήμου Αθηναίων:

Μητροπόλεως σε όλο το μήκος της, Αιόλου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ανδριανού και Ερμού, Ερμού, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Αιόλου και Αθηνάς.

Επιπλέον, από σήμερα, Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 22:00’ έως αύριο, Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 14:00’, απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση των οχημάτων στις ανωτέρω οδούς.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις δύναται να παραταθούν ή να μειωθούν καθώς και να μην εφαρμοσθούν ανάλογα με τις επικρατούσες κυκλοφοριακές συνθήκες, κατά την κρίση του επικεφαλής των μέτρων Τροχαίας.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις όλων των αστυνομικών των υπηρεσιών που εμπλέκονται στα μέτρα που θα ληφθούν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News