Τσαπανίδου: Περιμένουμε απαντήσεις από τον κ. Μητσοτάκη και τον "σαχλαμάρα" υπουργό κ. Παναγιωτόπουλο

Ελλάδα
Τσαπανίδου: Περιμένουμε απαντήσεις από τον κ. Μητσοτάκη και τον "σαχλαμάρα" υπουργό κ. Παναγιωτόπουλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Περιμένουμε απαντήσεις από τον κ. Μητσοτάκη και τον "σαχλαμάρα" υπουργό κ. Παναγιωτόπουλο για την παρακολούθηση του κ. Φλώρου»

Απαντήσεις «για την υπόθεση της παρακολούθησης του αρχηγού ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνου Φλώρου», ζητά με ανακοίνωσή της, η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Πόπη Τσαπανίδου, απευθυνόμενη στον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Νίκο Παναγιωτόπουλο. 

Στην ανακοίνωσή της η κ. Τσαπανίδου αναφέρει: «Με την απάντηση του ο κ. Φλώρος τελικά δεν διέψευσε την παρακολούθηση του από την ΕΥΠ. Το μόνο που μας είπε είναι ότι οι αποκαλύψεις δε θα αλλοιώσουν τη σχέση εμπιστοσύνης του με αυτούς που τον παρακολουθούσαν. Μένει να μάθουμε -ελπίζουμε σύντομα- αν είναι σχέσεις εμπιστοσύνης ή εκβιασμού».

Ακολούθως, απευθύνεται προς τον πρωθυπουργό ρωτώντας: «Όμως ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει να σιωπά. Ακόμη δεν έχει δώσει σαφείς απαντήσεις στα ερωτήματα που απασχολούν τους Έλληνες: Διαψεύδει ή όχι τις αποκαλύψεις για παρακολούθηση του κ. Φλώρου από την ΕΥΠ που έχει υπό την εποπτεία του; Διαψεύδει ή όχι τις καταγραφές της ΕΥΠ για μαύρο χρήμα; Παρακολουθούσε τον κ. Φλώρο για την εθνική ασφάλεια ή για να τον εκβιάζει για τις αποφάσεις αναφορικά με τα δισεκατομμύρια των εξοπλιστικών; Περιμένουμε επίσης με ενδιαφέρον μια αντίδραση, από τον "σαχλαμάρα" όπως τον αποκαλεί -σύμφωνα με τις αποκαλύψεις των δημοσιευμάτων -ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, υπουργό Εθνικής 'Αμυνας, κ. Παναγιωτόπουλο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News