ΚΚΕ: Δεν θα είναι υποψήφια η Αλέκα Παπαρήγα για πρώτη φορά μετά από 30 χρόνια

Ελλάδα
ΚΚΕ: Δεν θα είναι υποψήφια η Αλέκα Παπαρήγα για πρώτη φορά μετά από 30 χρόνια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά από 30 ολόκληρα χρόνια αδιάκοπης παρουσίας στο Κοινοβούλιο, η πρώην Γενική Γραμματέας του ΚΚΕ και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, Αλέκα Παπαρήγα, δεν θα είναι υποψήφια για βουλευτής στις επόμενες εκλογές

Το ΚΚΕ γνωστοποίησε ότι επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας θα είναι ο Θανάσης Παφίλης, ενώ η άλλοτε γενική γραμματέας με δική της απόφαση δεν θα πολιτευτεί για πρώτη φορά μετά από 30 χρόνια.

Μετά από 30 ολόκληρα χρόνια αδιάκοπης παρουσίας στο Κοινοβούλιο, η πρώην Γενική Γραμματέας του ΚΚΕ και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, Αλέκα Παπαρήγα, δεν θα είναι υποψήφια για βουλευτής στις επόμενες εκλογές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κ.Παπαρήγα επέλεξε και με τη δική της γνώμη, να μη διεκδικήσει την επανεκλογή της στη Βουλή, στο πλαίσιο και της ανανέωσης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ. Άλλωστε επί των δικών της ημερών ξεκίνησε η ανανέωση όλων των οργάνων του Περισσού.

Από εκεί και πέρα και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΚΚΕ θα είναι ο Θανάσης Παφίλης, ενώ Ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, θα είναι υποψήφιος στις εξής περιφέρειες:

1. Βόρειο Τομέα Αθηνών

2. Α’ Θεσσαλονίκης

3. Φθιώτιδας

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News