Τι λέει ο γιατρός του ΚΥ Μοιρών για την επίθεση που δέχτηκε - «Πέταξε τον ορό και άρχισε να τρέχει» (βίντεο)

Ελλάδα
Τι λέει ο γιατρός του ΚΥ Μοιρών για την επίθεση που δέχτηκε - «Πέταξε τον ορό και άρχισε να τρέχει» (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για το επεισόδιο που έλαβε χώρα στο Κέντρο Υγείας Μοιρών, μίλησε ο γιατρός που δέχτηκε την επίθεση

Για το θλιβερό περιστατικό που διαδραματίστηκε προχθές το μεσημέρι στο Κέντρο Υγείας Μοιρών, μίλησε σε εκπομπή ο γιατρός που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού, όταν οι συνοδοί του νεαρού άντρα διαφώνησαν μαζί του για τη θεραπευτική αγωγή, τότε του επιτέθηκαν και τον έσπρωξαν, με αποτέλεσμα να πέσει και να τραυματιστεί σε πλευρά και ισχίο.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η εκπομπή LiveNews, στον ασθενή έγιναν οι πρώτες προσπάθειες από τον γιατρό που εφημέρευε για το πρόβλημά του, όμως οι συνοδοί του τον πήραν να φύγουν. Ο γιατρός τους είπε ότι υπάρχει πρόβλημα με την υγεία του και πρέπει να παραμείνει για νοσηλεία.

Διαφώνησαν και κάποιος από τους συνοδούς τον έσπρωξε, με αποτέλεσμα ο γιατρός να πέσει και να χτυπήσει, να σπάσει πλευρά και ισχίο και να μεταφερθεί στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου.

Στο Κέντρο Υγείας μετέβη ο δήμαρχος Φαιστού, Γρηγόρης Νικολιδάκης, για να ενημερωθεί για το συμβάν. Πρέπει άμεσα να τοποθετηθούν security στο Κέντρο Υγείας Μοιρών επί 24ώρου βάσης, δήλωσε καταδικάζοντας το γεγονός.

Ανακρίσεις για το θέμα διεξάγει το Α. Τ. Φαιστού, ενώ οι γιατροί του Κέντρου Υγείας Μοιρών και το προσωπικό είναι ανάστατοι. Ωστόσο, ένας άλλος γιατρός του Κέντρου Υγείας Μοιρών, ο Μανώλης Μεραμβελιωτάκης, δίνει μια άλλη διάσταση στο σοβαρό αυτό θέμα, με ανάρτησή του στο facebook που προκαλεί σοκ.

//--> //-->
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News