«Καταρρέω, τι τους φταίει η μικρή;» - Ξεσπά η Εύα Καϊλή που της απαγόρευσαν και το Skype

Ελλάδα
«Καταρρέω, τι τους φταίει η μικρή;» - Ξεσπά η Εύα Καϊλή που της απαγόρευσαν και το Skype

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξεσπά μέσα από τη βελγική φυλάκη η Εύα Καϊλή καθώς δεν μπορεί να δει την κόρη της

Σε κακή κατάσταση φέρεται να βρίσκεται η Εύα Καϊλή στις φυλακές του Χάρεν στο Βέλγιο, καθώς οι Αρχές δεν της επιτρέπουν να συναντήσει την κόρη της, ενώ οι συνήγοροί της προσπαθούν να βρουν τρόπο να αφεθεί ελεύθερη νωρίτερα από την επόμενη ακρόαση. Η άρνηση των βελγικών Αρχών στο αίτημά της, έφερε το ξέσπασμα της Εύας Καϊλή μέσα από το κελί της.

«Βασανίζομαι. Είναι άδικο αυτό. Δεν αντέχω. Καταρρέω. Τι τους φταίει η μικρή και την κρατάνε μακριά μου», δήλωσε στο Star η πρώην αντιπρόεδρος του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, η Εύα Καϊλή ζήτησε να της επιτραπεί να συναντά την κόρη της κάποιες μέρες μέσα στις φυλακές ή να τη βλέπει μέσω Skype όσο βρίσκεται με τον παππού της.

«Όχι» των Βέλγων στην Εύα Καϊλή

Αρνητική ήταν η απάντηση των Βέλγικων Αρχών στο διπλό αίτημα της Εύας Καϊλή να βλέπει το παιδί της. Οπως αποκαλύπτει το Star, και τα δυο αιτήματα απορρίφθηκαν, σύμφωνα με τον δικηγόρο της, Μιχάλη Δημητρακόπουλο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η πλευρά της Εύας Καϊλη υποστηρίζει ότι χρησιμοποιούν το παιδί ως μοχλό πίεσης ώστε να «σπάσει» η πρώην ευρωβουλευτής. Όπως αναφέρουν, ειναι χαρακτηριστικό ότι δεν δόθηκε στους συνηγόρους της το σκεπτικό της απόρριψης. Θεωρούν πως οι Βελγικές Αρχές ζητούν ομολογία απο την Καϊλή για να της επιτρέψουν να δει την μικρή της κόρη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News