Περιπέτεια με την προσγείωση του ελικοπτέρου που μετέφερε το Νίκο Δένδια στο Άγιο Όρος

Ελλάδα
Περιπέτεια με την προσγείωση του ελικοπτέρου που μετέφερε το Νίκο Δένδια στο Άγιο Όρος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η πυκνή ομίχλη δεν επέτρεψε την προσγείωση ούτε στις Καρυές, ούτε στο Βατοπέδι και τελικά κατέβηκε στην Ιερά Μονή Μεγίστης Λαύρας

Λόγω πυκνής ομίχλης το ελικόπτερο που τον μετέφερε δεν κατάφερε να προσγειωθεί στο ελικοδρόμιο των Καρυών, ούτε σε εκείνο της Ιεράς Μονής Βατοπεδίου και τελικά κατέβηκε στην Ιερά Μονή Μεγίστης Λαύρας.

Η διήμερη επίσκεψη του Νίκου Δένδια είναι η πρώτη επίσκεψη υπουργού Εξωτερικών της Ελλάδας στο Άγιον Όρος από το 2011, υπογραμμίζεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών, γράφει το πρώτο Θέμα.

Μετά τις 12.30, ο κ. Δένδιας συνοδευόμενος από τον Πολιτικό Διοικητή του Αγίου Όρους, Αθανάσιο Μαρτίνος, τον αναπληρωτή Διοικητή, Αρίστο Κασμίρογλου και σύσσωμη την Ιερά Κοινότητα,  παρέστη στη Δοξολογία που τελέστηκε στον Ναό του Πρωτάτου, ενώ στη συνέχεια θα πάρει μέρος στην έκτακτη συνεδρία της Ιεράς Κοινότητας.

Θα ακολουθήσει επίσκεψη του Νίκου Δένδια στο κτήριο της διοίκησης του Αγίου Όρους, καθώς και επίσκεψή του στις μονές Παντοκράτορος και Ξενοφώντος. Αύριο, Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου, ο υπουργός Εξωτερικών θα επισκεφθεί τις μονές Διονυσίου και Δοχειαρίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News