Εύα Καϊλή: Τι περιείχε η βαλίτσα του πατέρα της

Ελλάδα
Εύα Καϊλή: Τι περιείχε η βαλίτσα του πατέρα της

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο πατέρας της, κλήθηκε να απομακρύνει τα χρήματα από το σπίτι όταν τα εντόπισε η Εύα Καϊλή στο σπίτι της

Νέα πληροφορίες για  το περιεχόμενο της βαλίτσας που μετέφερε ο πατέρας της Εύας Καϊλή από το δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε φέρνει στη δημοσιότητα το Ansa.

Σύμφωνα με την πρώτη ανακοίνωση των βελγικών αρχών μετά την σύλληψη της ελληνίδας ευρωβουλευτού, του συντρόφου της Φραντσέσκο Τζόρτζι και του Αντόνιο Παντσέρι, «αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ κατασχέθηκαν σε τρία διαφορετικά σημεία: 600.000 ευρώ στο σπίτι ενός υπόπτου, αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ σε μια βαλίτσα στις Βρυξέλλες που βρέθηκε σε δωμάτιο ξενοδοχείου και περίπου 150.000 ευρώ σε διαμέρισμα που ανήκει σε μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου».

Τέσσερις ανταποκριτές «σφάζουν» την Εύα Καϊλή – Οι παρασκηνιακές ενέργειες και ο «τέλειος συνδυασμός»

Στη συνέχεια, έγινε γνωστό ότι στη βαλίτσα του πατέρα της Καϊλή βρέθηκε το ποσό των 750.000 ευρώ. Ο πατέρας Καϊλής κρατήθηκε την προηγούμενη Παρασκευή αλλά στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος καθώς κρίθηκε ότι δεν είχε εμπλοκή στην υπόθεση διαφθοράς και ότι ήταν απλά ο μεταφορέας.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του ζευγαριού, βάσει των όσων έχουν γίνει γνωστά από τις καταθέσεις τους, και τις δηλώσεις του δικηγόρου της οικογένειας Καϊλή, ο πατέρας κλήθηκε να απομακρύνει τα χρήματα από το σπίτι όταν τα εντόπισε η Εύα Καϊλή στο σπίτι της όπου τα είχε μεταφέρει ο σύζυγός της και του ζήτησε να τα επιστρέψει στον ιδιοκτήτη τους.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του ιταλικού πρακτορείου ειδήσεων Ansa, η βαλίτσα εκτός από τα μετρητά περιείχε και προσωπικά αντικείμενα.

«Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί μια λεπτομέρεια μεταξύ των κύκλων των ερευνητών» γράφει το Ansa και προσθέτει: «Στην τσάντα με τα μετρητά της Εύας Καϊλή, κατά το Ansa, φέρεται να βρέθηκαν επίσης ένα μπιμπερό, γάλα και ένα iPad για την δίχρονη κόρη της . Η τσάντα πρέπει να ήταν έτοιμη ώρες πριν από την σύλληψη της ελληνίδας ευρωβουλευτού».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News