Υπόθεση Άλεξ: Ξεσπά η Αγγελική Νικολούλη – «Κάντε τώρα ό,τι δεν κάνατε τόσα χρόνια» (βίντεο)

Ελλάδα
Υπόθεση Άλεξ: Ξεσπά η Αγγελική Νικολούλη – «Κάντε τώρα ό,τι δεν κάνατε τόσα χρόνια» (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής "Φως στο τούνελ", μαρτυρίες που «φωτίζουν» την υπόθεση έφτασαν στο στούντιο, ενώ υπήρξαν πληροφορίες για κινητικότητα στη γύρω περιοχή των ερευνών

Με την πολύκροτη υπόθεση του Άλεξ Μεσχισβίλι, 16 χρόνια μετά τη δολοφονία του, ασχολήθηκε το βράδυ της Παρασκευής η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη.

Η έρευνα έχει ανοίξει ξανά, οδηγώντας τις Αρχές και πάλι στην παλιά πόλη της Βέροιας και συγκεκριμένα γύρω από την παλιά εβραϊκή συνοικία στο ποτάμι, για νέες έρευνες σε σημεία που υποδεικνύουν σημαντικές μαρτυρίες.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, μαρτυρίες που «φωτίζουν» την υπόθεση έφτασαν στο στούντιο, ενώ υπήρξαν πληροφορίες για κινητικότητα στη γύρω περιοχή των ερευνών.

Οι νέες εξελίξεις και τα νέα στοιχεία που έφτασαν στο «Τούνελ», όργισαν την Αγγελική Νικολούλη για την ολιγωρία τότε των Αρχών.

«Κάντε τώρα ό,τι δεν κάνατε τόσα χρόνια!»

«Κάτι πρέπει να γίνει επιτέλους, αυτό που δεν έγινε όλα αυτά τα χρόνια, που δεν κινήθηκε κανείς οργανωμένα να κάνει αυτήν την έρευνα και να προχωρήσει, να γίνει τώρα για να πάρουμε τις απαντήσεις αυτές εφόσον πλέον ξεκαθαρίζει η εικόνα και μιλάμε για την περιοχή αυτήν. Είναι συγκεκριμένη η ακτίνα, μια χαρτογράφηση θέλει για να ξέρουν πού θα κινηθούν ανάλογα και με τη μορφολογία του εδάφους για να προχωρήσουν την έρευνα.

«Να πω ότι κάτι κάναμε επιτέλους για αυτό το παιδί, ότι κάτι κάναμε σαν κοινωνία, σαν πολίτες, σαν γονείς, σαν Αρχές για αυτό το παιδί. Μετά από 16 χρόνια κάτι κάνουμε. Μπορεί να μη δείξει τίποτα η έρευνα. Και τι έγινε; Ας το κάνουμε και μετά ας πούμε ότι δεν έγινε, ότι δεν βρήκαμε κάτι. Αλλά δεν πρέπει να το κάνουμε; Ε;»

«Και αν τα είχαμε κάνει νωρίτερα, θα είχαμε ξεκαθαρίσει τώρα. Θα είχαμε πλήρη εικόνα, αλλά κανείς δε συντονίστηκε. Δεν πίστεψαν τα παιδιά, δεν πίστεψαν ότι έχουν άγριο bullying στη Βέροια, δεν πίστεψαν ότι έχει γίνει αυτό».

«Εγώ ήμουν εκείνη η φαντασιόπληκτη που τα έβγαζε τότε. Παιδιά; Πού τα βρήκε έλεγαν, από το μυαλό της τα έβγαλε; Και να τι αποκαλύφθηκε».

«Αν τα είχαν συγκεντρώσει, αν τα είχαν σε έναν χώρο, αν έμεναν σε εκείνες τις καταθέσεις και μετά τα παιδιά είχαν μοιραστεί σε άλλους χώρους, είχαν φύγει από αυτό το άρρωστο περιβάλλον που ζούσαν, θα είχε ξεκαθαρίσει και η εικόνα».

«Κάντε λοιπόν τώρα αυτό που δεν κάνατε τότε και ας πάει στράφι, ας μην είναι η έρευνα σωστή. Μην τα ξαναλέω τώρα γιατί φούντωσα. Ας δούμε όμως ότι κάτι γίνεται».

«Είχες τον μάρτυρα που σου έλεγε ότι εκεί έριξαν τσιμέντο και δεν τον πήρες να πας να σου δείξει το σημείο. Ψάχνουμε τόσα χρόνια μετά να βρούμε εμείς άκρη. Αναρωτήθηκε κανείς τι στην ευχή λέει; Κανείς δεν πήγε να ψάξει. Κάπως έτσι γίνονται οι έρευνες, γι’ αυτό και μένουν κενές υποθέσεις», κατέληξε η γνωστή δημοσιογράφος.

//--> //-->
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News