Έφοδοι της αστυνομίας σε καταυλισμούς Ρομά σε Ασπρόπυργο και Μενίδι - Έξι συλλήψεις (βίντεο)

Ελλάδα
Έφοδοι της αστυνομίας σε καταυλισμούς Ρομά σε Ασπρόπυργο και Μενίδι - Έξι συλλήψεις (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επιχειρήσεις σε καταυλισμούς σε σημεία της Δυτικής Αττικής πραγματοποίησαν την Παρασκευή οι δυνάμεις της αστυνομίας - Συνελήφθη και ο δράστης της ανθρωποκτονίας στα Μέγαρα

Σε εκτεταμένες επιχειρήσεις προχώρησαν την Παρασκευή οι δυνάμεις της αστυνομίας στη Δυτική Αττική σύμφωνα με το protothema.gr, σε καταυλισμούς Ρομά, στα Νεόκτιστα του Ασπρόπυργου και στο Μενίδι, σε συνέχεια των επιχειρήσεων μετά τα επεισόδια των τελευταίων ημερών.

Πάνοπλοι αστυνομικοί πραγματοποίησαν εφόδους σε σπίτια όπου διαμένουν Ρομά σε Ασπρόπυργο, Ζεφύρι, Μενίδι και Άνω Λιόσια και αναζητούσαν όπλα και ναρκωτικά.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης πραγματοποιήθηκαν έρευνες σε οκτώ οικίες, ενώ προσήχθησαν 15 άτομα και συνελήφθησαν 6 άτομα για κατά περίσταση αδικήματα της απείθειας, κλοπής, νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και κανόνων που αφορούν στην οικοδομή.

Στο πλαίσιο των ερευνών, οι αστυνομικοί ψάχνουν και για άτομα που πιθανόν να εμπλέκονται στα περιστατικά ανταλλαγής πυροβολισμών ανάμεσα σε Ρομά και αστυνομικούς των τελευταίων ημερών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News