ΚΚΕ: Το μόνο που επιβράβευσε το Eurogroup και πανηγυρίζει ο Κυρ. Μητσοτάκης, είναι το αποτέλεσμα της αντιλαϊκής πολιτικής

Ελλάδα
ΚΚΕ: Το μόνο που επιβράβευσε το Eurogroup και πανηγυρίζει ο Κυρ. Μητσοτάκης, είναι το αποτέλεσμα της αντιλαϊκής πολιτικής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

To ΚΚΕ σχολιάζει τις αποφάσεις του Eurogroup & τις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη

To ΚΚΕ σχολιάζει τις αποφάσεις του Eurogroup & τις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη, τονίζοντας τα εξής: 

Το μόνο που επιβράβευσε το Eurogroup και για το οποίο πανηγυρίζει ο Κυρ. Μητσοτάκης, δεν είναι τίποτε άλλο παρά το αποτέλεσμα της διαχρονικής αντιλαϊκής πολιτικής όλων των κυβερνήσεων των τελευταίων ετών.

Η “επιτυχία της ελληνικής οικονομίας”, στην οποία αναφέρεται το Eurogroup είναι τα ματωμένα δημοσιονομικά πλεονάσματα που συνεχίζουν να πληρώνουν τα εργατικά - λαϊκά στρώματα, η προώθηση των πλειστηριασμών για να διασωθούν οι τράπεζες, η πορεία των επενδύσεων και η προώθηση της στρατηγικής ΕΕ - αστικής τάξης σε βάρος των δικαιωμάτων των εργαζόμενων, η θωράκιση των κερδών των μονοπωλιακών ομίλων που εδράζονται μόνο πάνω στη φτωχοποίηση του ελληνικού λαού.

Το πολιτικό διακύβευμα, τού πώς θα μοιραστεί η “επιτυχία” ανάμεσα σε Μητσοτάκη και Τσίπρα δεν έχει καμία σχέση με τις λαϊκές ανάγκες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News