Επιστρέφει στη ΝΔ ο Δημήτρης Καμπόσος - Είχε διαγραφεί από τον Μητσοτάκη για «ρατσιστικά σχόλια» στον Μπουτάρη

Ελλάδα
Επιστρέφει στη ΝΔ ο Δημήτρης Καμπόσος - Είχε διαγραφεί από τον Μητσοτάκη για «ρατσιστικά σχόλια» στον Μπουτάρη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την επιστροφή του στη Νέα Δημοκρατία ανακοίνωσε ο ίδιος ο κ. Καμπόσος με ανάρτησή του στο Facebook

Επιστρέφει στη Νέα Δημοκρατία ο Δημήτρης Καμπόσος, ο δήμαρχος Άργους - Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, ο οποίος στο παρελθόν είχε διαγραφεί από την γαλάζια παράταξη για «απαράδεκτα και ρατσιστικά σχόλια», όπως είχε σχολιάσει το 2018 ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Την επιστροφή του στη Νέα Δημοκρατία ανακοίνωσε ο ίδιος ο κ. Καμπόσος με ανάρτησή του στο Facebook στην οποία τονίζει: «Στις δημοτικές εκλογές ως δήμαρχος με το χρίσμα της Ν. Δημοκρατίας από το 2011 ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΧΩΡΙΣΑ ΚΑΝΕΝΑ ΔΗΜΟΤΗ ΜΑΣ τώρα που ο πρόεδρος του κόμματος και πρωθυπουργός ετοιμάζει την άρση της διαγραφής μου ,συνεχίζουμε πάλι όλοι μαζί, χωρίς να αλλάζει τίποτα, απλά και τυπικά επιστρέφω πάλι στο πολιτικό μου σπίτι απ' όπου ουσιαστικά, δεν έλειψα ποτέ».

Η παρουσία του κ. Καμπόσου στο 14ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, τον περασμένο Μάιο αποτέλεσε προάγγελο της επιστροφής του στο κυβερνών κόμμα.

Η διαγραφή του το 2018 και τα σχόλια για τον Μπουτάρη

Ο κ Καμπόσος είχε διαγραφεί, μετά από σχόλιο που έκανε σε βάρος του Γιάννη Μπουτάρη, με τον ίδιο τον πρωθυπουργό να σχολιάζει τότε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι «ο κ. Καμπόσος διεγράφη για τα απαράδεκτα και ρατσιστικά σχόλιά του. Επαναλαμβάνω ότι δεν θα ανεχτώ μισαλλόδοξο και διχαστικό λόγο από στελέχη της Νέας Δημοκρατίας», ανέφερε τότε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Ο κ. Καμπόσος διεγράφη για τα απαράδεκτα και ρατσιστικά σχόλιά του. Επαναλαμβάνω ότι δεν θα ανεχτώ μισαλλόδοξο και διχαστικό λόγο από στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

— Kyriakos Mitsotakis (@kmitsotakis) June 8, 2018

Τότε ο δήμαρχος Άργους-Μυκηνών είχε δικαιολογήσει τη βίαιη επίθεση που δέχθηκε ο τότε δήμαρχος Θεσσαλονίκης, αναφέροντας «αυτή είναι η μοίρα των ΠΡΟΔΟΤΩΝ» ενώ μερικές ημέρες αργότερα διαγράφθηκε τελικά, αφού περιέγραψε τον κ. Μπουτάρη ως «αρεστό των Εβραίων». Όλα αυτά αφότου ο κ. Μπουτάρης είχε εκφράσει τη στήριξή του στη συμφωνία των Πρεσπών.

Φωτογραφία: Facebook

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News