Πατέρας Αντώνιος: «Τα ράσα μου δεν έχουν τσέπες» (βίντεο)

Ελλάδα
Πατέρας Αντώνιος: «Τα ράσα μου δεν έχουν τσέπες» (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Δεν περίμενα μετά από τόση προσπάθεια να ακούγεται το όνομά μου για τέτοια πράγματα. Όλα τα περιουσιακά στοιχεία είναι περασμένα στην Κιβωτό. Δεν έχω τίποτα δικό μου. Όλα είναι των παιδιών. Δεν κρύβομαι από κανέναν», ανέφερε ο πατέρας Αντώνιος

Δεν έκρυψε την απογοήτευση του ο πατέρας Αντώνιος μετά και τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης στα οικονομικά της Κιβωτού του Κόσμου για τέσσερα κακουργήματα, ο οποίος φέρεται να είπε μεταξύ άλλων ότι «Δεν έχει τίποτα δικό του, όλα είναι των παιδιών».  Παράλληλα ενοχλημένη για ότι έχει συμβεί είναι και η πρεσβυτέρα. 

«Δεν περίμενα μετά από τόση προσπάθεια να ακούγεται το όνομά μου για τέτοια πράγματα. Όλα τα περιουσιακά στοιχεία είναι περασμένα στην Κιβωτό. Δεν έχω τίποτα δικό μου. Όλα είναι των παιδιών. Δεν κρύβομαι από κανέναν. Αν με ζητήσουν οι αρχές θα εμφανιστώ αμέσως. Με κατηγορούν άδικα άνθρωποι που δεν πέρασαν καν από την Κιβωτό. Τα ράσα μου δεν έχουν τσέπες» φέρεται να είπε σε δικούς του ανθρώπους ο πατέρας Αντώνιος σύμφωνα με το STAR.

Πρεσβυτέρα: Δεν έκρυψα ποτέ χρήματα σε μυστικές γωνίες»

Οργισμένη δηλώνει και η πρεσβυτέρα και νιώθει πως έχει αδικηθεί.

«Δεν έκρυψα ποτέ χρήματα σε μυστικές γωνιές. Δεν πέφτουμε από τα σύννεφα για τις εξελίξεις. Οι νομικοί μας είχαν ενημερώσει τι θα συμβεί. Ανεβαίνουμε τον δικό μας Γολγοθά και θα αποδείξουμε ότι όλα έγιναν σύμφωνα με το γράμμα του νομού» φέρεται να είπε η πρεσβυτέρα.

Την ίδια ώρα άτομα άτομα από το περιβάλλον του πατέρα Αντώνιου ξεσπούν κάνοντας λόγο για ευθύνες όσων εργάζονταν στις δομές της Κιβωτού: «Να αναλάβουν τις ευθύνες τους και όσοι έδεναν και έλυναν στην δομή. Αν ήξεραν κάτι και δε μιλούσαν στον πατερά Αντώνιο πρέπει να τιμωρηθούν. Για τα χρήματα όμως ακούγονται υπερβολές. Υπήρχαν τεράστια έξοδα και με κόπο καταφέρναμε να ανταπεξέλθουμε».

//--> //-->
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News