Συναγερμός στο Βόλο: Παιδί έφυγε από το ΚΔΑΠ, βγήκε στο δρόμο και μπήκε σε ξεκλείδωτο αμάξι!

Ελλάδα
Συναγερμός στο Βόλο: Παιδί έφυγε από το ΚΔΑΠ, βγήκε στο δρόμο και μπήκε σε ξεκλείδωτο αμάξι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το παιδί βρέθηκε σώο όταν ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου πήγε να το πάρει για να φύγει

Μια πολύ σοβαρή περιπέτεια βίωσε ένα μικρό παιδί, το οποίο ενώ βρισκόταν σε ΚΔΑΠ στο Βόλο, διέλαθε της προσοχής της υπεύθυνης παιδαγωγού και βγήκε στο δρόμο! Σαν να μην έφτανε αυτό, το παιδάκι βρήκε στο διάβα του ένα αυτοκίνητο, το οποίο ήταν ξεκλείδωτο. Άνοιξε λοιπόν την πόρτα, μπήκε μέσα για να παίξει και... χάθηκε από προσώπου Γης! Άμεσα σήμανε συναγερμός και ύστερα από αναζητήσεις το παιδί βρέθηκε σώο, όταν πήγε ο ιδιοκτήτης του να το πάρει για να φύγει!

Το συμβάν έλαβε χώρα χθες Δευτέρα 21 Νοεμβρίου, απογευματινές ώρες και η αστυνομία που έσπευσε στο συμβάν, καθώς κλήθηκε από τους ανθρώπους του ΚΔΑΠ, που δήλωσαν την εξαφάνιση, συνέλαβε την υπεύθυνη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Το μικρό αγοράκι εντοπίστηκε από τον πολίτη εντός του αυτοκινήτου του, το οποίο δεν ήταν κλειδωμένο και σε κοντινή απόσταση από την εγκατάσταση του χώρου, σύμφωνα με το reader.gr. Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, ενημερώθηκαν οι γονείς του ανήλικου οι οποίοι το παρέλαβαν, χωρίς οι ίδιοι να επιθυμούν την ποινική δίωξη της προαναφερόμενης υπεύθυνης. Προανάκριση ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News