Πάτρα: Ένα παιδάκι κοιμόταν σε σκαλιά μέσα στη βροχή - Τι αναφέρει το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Ελλάδα
Πάτρα: Ένα παιδάκι κοιμόταν σε σκαλιά μέσα στη βροχή - Τι αναφέρει το «Χαμόγελο του Παιδιού»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέτοια ήταν η χαρά του μικρού παιδιού μόλις του φόρεσαν ζεστά ρούχα που ζήτησε να το πάρουν φωτογραφία

Ένα σοκαριστικό γεγονός έλαβε χώρα στην πόλη της Πάτρας με παιδί να εντοπίζεται τα ξημερώματα να κοιμάται ολομόναχο πάνω σε μαρμάρινα σκαλιά έξω από το Δημοτικό Θέατρο Απόλλων. Άμεσα ενημερώθηκε το «Χαμόγελο του Παιδιού», άνθρωποι του οποίου έσπευσαν στο σημείο και περιέθαλψαν τον ανήλικο με τη συνδρομή της Άμεσης Δράσης Πατρών.

Το παιδί μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων όπου έφαγε, φόρεσε ζεστά ρούχα και ξάπλωσε. Μάλιστα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, το παιδάκι ήταν τόσο χαρούμενο όταν φόρεσε ζεστά ρούχα που μόλις έβαλε τις κάλτσες ζήτησε να τον βγάλουν μία φωτογραφία.

Στην ανάρτηση αναφέρεται, επίσης, ότι το παιδί ζητούσε «να τον τυλίξουμε ζεστά (με την κουβέρτα) καθώς συνέχεια κρύωνε».

Ύστερα από έλεγχο διαπιστώθηκε ότι η μητέρα του παιδιού είναι στη φυλακή, ο πατέρας πλανόδιος μουσικός που δεν τον έχει αναγνωρίσει, ενώ υπάρχει και μία θεία που και αυτή και έχει απασχολήσει τις Αρχές.

Η ανακοίνωση

Το Χαμόγελο του Παιδιού στην ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής:

«Στις 5:30 τα ξημερώματα απο την Πατρα, λάβαμε κλήση από πολίτη ότι ένα παιδί κοιμόταν έξω από το θέατρο ΑΠΟΛΛΩΝ κάτω στο μάρμαρο και δεν ήταν κάποιος ενήλικος μαζί του.

Ενημερώσαμε άμεση δράση και το παιδι μεταφέρθηκε στο 2ο Αστυνομικό Τμήμα Πατρών.

Ζητήθηκε η συνδρομή μας με όχημα και συνοδεία του Συλλόγου για τη μεταφορά του παιδιού προς το νοσοκομείο κατόπιν προφορικής εισαγγελικής εντολής.

Άμεσα έγινε η μεταφορά του παιδιού στο νοσοκομείο. Εκεί έκανε μπάνιο, φόρεσε ζεστά ρούχα, έφαγε και ξάπλωσε. Ο Φ…. έδειχνε πολύ χαρούμενος που του φορέσαμε κάλτσες (τόσο που ζήτησε να του βγάλουμε φωτογραφία ενώ φοράει κάλτσες), που έκανε μπάνιο με ζεστό νερό και ζήτησε να τον σκεπάσουμε με κουβέρτα και να τον τυλίξουμε ζεστά καθώς συνέχεια κρύωνε!

Από τη διερεύνηση στα αρχεία μας βρέθηκαν καταγγελίες, ενημέρωση σε εισαγγελία και κλήσεις σε άμεση δράση.

Από την Αστυνομία μας είπαν ότι η μητέρα του είναι στη φυλακή και ο πατέρας του που δεν τον έχει αναγνωρίσει, είναι πλανόδιος μουσικός συνήθως υπό την επήρεια αλκοόλ. Υπάρχει μία θεία που και αυτή έχει απασχολήσει τις αρχές. Στο παιδί κοντά στο νοσοκομείο βρίσκονται άνθρωποι του Συλλόγου».

Ένα παιδί στα αζήτητα,

Στις 5:30 τα ξημερώματα λάβαμε κλήση από πολίτη ότι ένα παιδί κοιμόταν έξω από το θέατρο ΑΠΟΛΛΩΝ στην Πάτρα κάτω στο μάρμαρο και δεν ήταν κάποιος ενήλικος μαζί του.

Ενημερώσαμε άμεση δράση και το παιδί μεταφέρθηκε στο 2ο Αστυνομικό Τμήμα Πατρών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News