Ιωάννα Κολοβού: Αστυνομικοί «σπάσανε την πόρτα και την χτύπησαν» - Έχασε το σπίτι της σε πλειστηριασμό

Ελλάδα
Ιωάννα Κολοβού: Αστυνομικοί «σπάσανε την πόρτα και την χτύπησαν» - Έχασε το σπίτι της σε πλειστηριασμό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το σπίτι βγήκε σε πλειστηριασμό από την τράπεζα λόγω χρεών με τη γυναίκα να βρίσκεται αντιμέτωπη με δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ.

Ένταση σημειώθηκε έξω από το σπίτι της συνταξιούχου Ιωάννας Κολοβού στα Ιλίσια όταν αστυνομικοί έσπασαν την πόρτα επειδή έχασε την πρώτη της κατοικία λόγω χρεών 15.000 σε πιστωτικές κάρτες. Το σπίτι βγήκε σε πλειστηριασμό από την τράπεζα λόγω χρεών με τη γυναίκα να βρίσκεται αντιμέτωπη με δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. το πρωί της Δευτέρας 21 Νοεμβρίου, που βρέθηκαν στο σημείο για να της κάνουν έξωση. Η τράπεζα το πλειστηρίασε και το έδωσε σε φίλους, γιατί 20 μέτρα από εδώ ετοιμάζεται σταθμός του μετρό. Το πήρε ο κύριος», είπε η κυρία Κολοβού στο OPEN.

Όπως καταγγέλλει η δημοσιογράφος, σύμφωνα με το reader.gr, «σπάσανε την πόρτα» με ηλεκτρικό πριόνι και την χτύπησαν «πολύ δυνατά στο χέρι». «Λυπηρό γεγονός να βγάζουν στο σφυρί σπίτι οφειλετών για 15.000 ευρώ», δηλώνει από πλευράς της η δικηγόρος της Ιωάννας Κολοβού.

Υπενθυμίζεται πως το καλοκαίρι η κυρία Κολοβού είχε δηλώσει πως «δεν θέλω δεύτερο και τρίτο σπίτι, θέλω το πρώτο και μοναδικό. Μου το πήρε η τράπεζα με τεράστια αισχροκέρδεια. Όλα ξεκίνησαν με μία πιστωτική κάρτα. Μου ζήτησε η τράπεζα να μαζέψω τις τρεις πιστωτικές να τις πληρώνω σε μία και έγινε ότι έγινε. Στην ουσία δεν υπάρχει χρέος».

(φωτογραφία αρχείου ΙΝΤΙΜΕ)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News