Τράκαρε μετωπικά με 80χρονο που πήγαινε ανάποδα στην Βουλιαγμένης (βίντεο)

Ελλάδα
Τράκαρε μετωπικά με 80χρονο που πήγαινε ανάποδα στην Βουλιαγμένης (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι στιγμές τρόμου του οδηγού που τράκαρε μετωπικά με τον 80χρονο που πήγαινε ανάποδα στη Βουλιαγμένης

Άγιος είχε ο 40χρονος του οποίου το αυτοκίνητο έγινε μία άμορφη μάζα, μετά από σύγκρουση με όχημα ηλικιωμένου που οδηγούσε για 1,5 χιλιόμετρο στο αντίθετο ρεύμα της Λεωφόρου Βουλιαγμένης.

«Ήμουν στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης με κατεύθυνση προς τη Βάρκιζα και μετά τη συμβολή με την Πρίγκιπος Πέτρου εμφανίστηκε μπροστά μου αυτοκίνητο που οδηγούσε ο άλλος οδηγός στο ρεύμα αντίθετα προς εμένα. Προσπάθησα μπας και τον αποφύγω, αλλά δεν γινόταν και από τη σύγκρουση που με βρήκε, ντελαπάρισα και έσκασα ανάποδα πάνω στο διάζωμα», δήλωσε το 40χρονο θύμα του τροχαίου στο LIVE NEWS.

//--> //-->

«Το πιο σημαντικό από όλα ήταν το ότι επειδή είχε κολώνες εκεί στη νησίδα και τα δέντρα, δεν πέρασα και στην άλλη μεριά, γιατί φαντάζεστε τι θα παθαίνανε και οι από εκεί; Το ίδιο σοκ άμα έβλεπαν ένα αμάξι από το πουθενά να έρχεται από τον αέρα και να πέφτει από εκεί» πρόσθεσε ο 40χρονος που κατάφερε να βγει από το αυτοκίνητό του σπάζοντας το τζάμι.

«Μετά ήταν ανάποδα το αυτοκίνητο, εγώ δεν μπορούσα να βγω, αλλά επειδή στάζανε βενζίνες και φοβήθηκα μην αρπάξει φωτιά, έσπασα το τζάμι του οδηγού και βγήκα. Οι πόρτες δεν άνοιγαν, το αμάξι ήταν ντελαπαρισμένο με τον ουρανό προς τα κάτω», κατέληξε ο οδηγός που γλίτωσε.

Το χρονικό 

Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στη λεωφόρο Βουλιαγμένης όταν ένας 80χρονος οδηγός αυτοκινήτου μπήκε στο αντίθετο ρεύμα, οδηγώντας για περίπου 1,5χλμ. με την πορεία του να σταματά μόνο όταν συγκρούστηκε με άλλο όχημα που κινείτο κανονικά στη λεωφόρο.

Σύμφωνα με το MEGA το αυτοκίνητο με οδηγό τον 80χρονο στο οποίο επέβαινε η επίσης ηλικιωμένη σύζυγός του μπήκε ανάποδα στη λεωφόρο Βουλιαγμένης από την οδό Καλύμνου. Το τροχαίο σημειώθηκε περίπου στο ύψος της συμβολής της Βουλιαγμένης με την οδό πρίγκιπος Παύλου όταν το αυτοκίνητο με οδηγό τον 40χρονο συγκρούστηκε μετωπικά με το αυτοκίνητο του ηλικιωμένου όταν και οι δύο οδηγοί έκαναν ταυτόχρονο ελιγμό προς την ίδια πλευρά.

Το ευτυχές ήταν ότι παρά τη σφοδρή σύγκρουση τόσο οι δύο ηλικιωμένοι, ο 80χρονος οδηγός και η επίσης 80χρονη σύζυγός του, όσο και ο 40χρονος δεν τραυματίστηκαν με τον δεύτερο να απεγκλωβίζεται από το αυτοκίνητό του σπάζοντας το τζάμι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News