Μιχαηλίδου: «Δίπλα σε κάθε πολίτη, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας»

Ελλάδα
Μιχαηλίδου: «Δίπλα σε κάθε πολίτη, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η δηλώσεις της υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κατά την περιοδεία της στο νομό Κοζάνης

Επίσκεψη στον νομό Κοζάνης πραγματοποίησε η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου, η οποία βρέθηκε στον νομό με κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας, αποτελούμενο από τον υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη, τον γενικό γραμματέα Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ, Δημήτρη Σκάλκο, τους τοπικούς βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, Στάθη Κωνσταντινίδη και Παρασκευή Βρυζίδου και τη γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Νάτσιου.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, η κ. Μιχαηλίδου επισκέφθηκε το δημαρχείο Πτολεμαΐδας και ενημερώθηκε από τον δήμαρχο Παναγιώτη Πλακεντά, για όλα τα τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν τον νομό, αλλά και για τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στο δημαρχείο, η κ. Μιχαηλίδου συναντήθηκε και με εκπροσώπους του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Πτολεμαΐδας και συζήτησε για όλα τα θέματα που απασχολούν τα άτομα με αναπηρία της περιοχής, καθώς και για τις απαραίτητες πρωτοβουλίες που χρειάζονται με σκοπό να ενισχυθεί η ανεξάρτητη διαβίωσή τους.

Στο πλαίσιο της περιοδείας της στον νομό, η κ. Μιχαηλίδου επισκέφτηκε επίσης τις νέες εγκαταστάσεις του Κέντρου Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας ΑμεΑ Πτολεμαΐδας και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων και φίλων ατόμων με αυτισμό «Ταξιδευτές Ελπίδας» στο 'Αργιλο Κοζάνης. Εκεί, η υφυπουργός συζήτησε με τους ωφελούμενους, τους εργαζόμενους, αλλά και τη διοίκηση, για όλα τα θέματα της καθημερινότητάς τους, καθώς και για την υποστήριξη και τις υπηρεσίες φροντίδας που παρέχονται. Τέλος, συμμετείχε σε συζήτηση που πραγματοποιήθηκε με τα μέλη και τα στελέχη της ΔΕΕΠ Κοζάνης.

Η υφυπουργός δήλωσε: «Είμαστε δίπλα σε κάθε πολίτη, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Ακούμε, συζητάμε και σκύβουμε πάνω από τα προβλήματα της κάθε περιοχής και, με στοχευμένα μέτρα, δίνουμε λύσεις στα μικρά, αλλά και στα μεγαλύτερα ζητήματα, που αντιμετωπίζουν, γιατί η βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων των συμπολιτών μας, ειδικά των πιο ευάλωτων, ήταν και παραμένει πρωταρχική προτεραιότητά μας. Γι' αυτό, κεντρικό κράτος, τοπική αυτοδιοίκηση και αρμόδιοι φορείς, συνεχίζουμε με αποτελεσματικές συνέργειες να στηρίζουμε έμπρακτα όλους τους συμπολίτες μας, ειδικά αυτούς που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

(φωτογραφία αρχείου Intime)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News