Σκληρή μάχη με τον κορωνοϊό δίνει στο «Σωτηρία» ο Νίκος Κωνσταντόπουλος

Ελλάδα
Σκληρή μάχη με τον κορωνοϊό δίνει στο «Σωτηρία» ο Νίκος Κωνσταντόπουλος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το μήνυμα της οικογένειας του πρώην Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Σκληρή μάχη με τον κορωνοϊό δίνει στην ΜΕΘ ΠΠ του Νοσοκομείου Σωτηρία ο δικηγόρος και πρώην Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νίκος Κωνσταντόπουλος.

Ειδικότερα, ο κ. Κωνσταντόπουλος νοσηλεύεται για 13η ημέρα στην ΜΕΘ λόγω της λοίμωξης από κορωνοϊό όπως και των σοβαρών επιπλοκών που οδήγησαν σε εκτεταμένη εσωτερική αιμορραγία και υποβολή του σε κατεπείγοντα εμβολισμό.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο Νίκος Κωνσταντόπουλος μετά την γενναία μάχη για τη ζωή του βρίσκεται σε φάση ανάκαμψης.

Η ανακοίνωση της οικογένειας

Στην ΜΕΘ ΠΠ του Νοσοκομείου Σωτηρία νοσηλεύεται τις τελευταίες 13 μέρες ο Νίκος Κωνσταντόπουλος, λόγω λοίμωξης από κορωνοϊό και σοβαρών επιπλοκών που οδήγησαν σε εκτεταμένη εσωτερική αιμορραγία και υποβολή του σε κατεπείγοντα εμβολισμό. Ο δικηγόρος και πρώην Πρόεδρος του Συνασπισμού έδωσε μια γενναία μάχη για τη ζωή του και ήδη βρίσκεται σε φάση ανάκαμψης. Στο πλευρό του βρίσκονται από την πρώτη στιγμή η οικογένειά του και οι στενοί του συνεργάτες, ενώ η υγεία του παρακολουθείται στενά από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Πανεπιστημιακής Κλινικής, προς το οποίο η οικογένεια εκφράζει την βαθιά ευγνωμοσύνη της.

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσοι μας συμπαρίστανται καθώς και όσους ήδη έσπευσαν να δώσουν αίμα. Η αιμοδοσία στο Νοσοκομείο Σωτηρία γίνεται 8.30-2 Δευτέρα με Παρασκευή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News