Ν. Ανδρουλάκης: Η κυβέρνηση χαϊδεύει τις τράπεζες και επιδοτεί τα υπερκέρδη των μεγάλων παραγωγών ενέργειας

Ελλάδα
Ν. Ανδρουλάκης: Η κυβέρνηση χαϊδεύει τις τράπεζες και επιδοτεί τα υπερκέρδη των μεγάλων παραγωγών ενέργειας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι καταναλωτές - σύμφωνα με την ενημέρωση του Γραφείου Τύπου- ανέφεραν στον κ. Ανδρουλάκη ότι είναι αντιμέτωποι με ανατιμήσεις σε βασικά αγαθά και τη ραγδαία μείωση της αγοραστικής δύναμής τους, ενώ, από την πλευρά τους, οι καταστηματάρχες επεσήμαναν το υψηλό λειτουργικό κόστος

Την αγορά της Καλλιθέας επισκέφθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης. Οι καταναλωτές - σύμφωνα με την ενημέρωση του Γραφείου Τύπου- ανέφεραν στον κ. Ανδρουλάκη ότι είναι αντιμέτωποι με ανατιμήσεις σε βασικά αγαθά και τη ραγδαία μείωση της αγοραστικής δύναμής τους, ενώ, από την πλευρά τους, οι καταστηματάρχες επεσήμαναν το υψηλό λειτουργικό κόστος.

Μετά το πέρας της περιοδείας του στην αγορά της Καλλιθέας, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής δήλωσε: «Η ακρίβεια έχει κάνει την αγοραστική δύναμη του Έλληνα να καταρρεύσει. Και αντί να έχουμε πολιτικές επιλογές με μείωση του ΦΠΑ στα βασικά αγαθά, με πλαφόν στη λιανική τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος και με μείωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης για τις περιοχές της χώρας που περνούν ήδη έναν βαρύ χειμώνα, η κυβέρνηση συνεχίζει να χαϊδεύει τις τράπεζες και, βέβαια, να επιδοτεί τα υπερκέρδη των μεγάλων παραγωγών ενέργειας».

«Αυτές οι πολιτικές επιλογές είναι επιλογές για τους λίγους εις βάρος των πολλών. Και πρέπει, γρήγορα, η κυβέρνηση αυτή να αλλάξει στρατηγική. Και όσο γίνεται, εμείς, με τον λόγο της αλήθειας και του ρεαλισμού, να δείξουμε στον ελληνικό λαό ότι υπάρχει ένας άλλος δρόμος στις επόμενες βουλευτικές εκλογές. Ένας δρόμος μακριά από τον λαϊκισμό, αλλά μακριά και από τον ελιτισμό που καταδικάζει σήμερα τη μεσαία τάξη και τους πιο ευάλωτους Έλληνες», κατέληξε ο κ. Ανδρουλάκης.

Με πληροφορίες απο: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News