Συγκλονίζει ο νεαρός άνδρας - Πώς παρασύρθηκε στα 13 του χρόνια από τον παιδεραστής με το λευκό βαν

Ελλάδα
Συγκλονίζει ο νεαρός άνδρας - Πώς παρασύρθηκε στα 13 του χρόνια από τον παιδεραστής με το λευκό βαν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο 21χρονος σήμερα Σταύρος μιλά σε τηλεοπτικό σταθμό για την παράσυρσή του από έναν παιδεραστή στα 13 του χρόνια

Συγκλονίζουν οι περιγραφές του 21χρονου σήμερα Σταύρου, ο οποίος μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό Mega για την παράσυρσή του από έναν παιδεραστή.

«Πήρα ένα αίτημα φιλία από ένα τελείως κενό προφίλ το οποίο μου κίνησε την περιέργεια και άρχισα να του μιλάω. Πρόθεσή του ήταν να βγούμε για έναν καφέ, να τα πούμε…ήταν χειριστικός, προσπαθούσε να με πείσει να βγούμε σε ένα οικείο μέρος για εμένα» περιγράφει το θύμα αναφορικά με τον τρόπο προσέγγισης του παιδεραστή.

Είπε πως επικοινωνούσαν περίπου μία εβδομάδα μέχρι να ορίσουν την ημέρα συνάντησης.

«Είχα αφήσει ανοιχτό τον υπολογιστή μου με ανοιχτές και τις συνομιλίες…μπήκε στην περιέργεια να ψάξει, είδε τις συνομιλίες και φυσικά σοκαρίστηκε. Επικοινώνησε με τον πατέρα μου και κατά συνέπεια με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος» συμπληρώνει.

Και συνεχίζει: «Την Κυριακή που είχαμε κανονίσει, περίπου στις 12 με 1 το μεσημέρι, βρέθηκα στην πλατεία και βρέθηκε μπροστά μου το λευκό βαν… μου έκανε νόημα και φώναξε το όνομά μου για να πλησιάσω. Εγώ άλλον άνθρωπο περίμενα, αλλά επειδή με φώναξε πλησίασα και εκείνη τη στιγμή παρενέβησαν οι αστυνομικοί και έγινε η σύλληψη».

Ο 21χρονος σήμερα Σταύρος θυμάται πως στο προφίλ του Facebook o παιδεραστής είχε ψεύτικη φωτογραφία.

Ο ίδιος συνέστησε μεγάλη προσοχή στα παιδιά αναφορικά με τα προφίλ των social media και να συμβουλεύονται άτομα της οικογενείας τους με μεγαλύτερη εμπειρία σε αυτά.

«Το να “σφίξεις το λουρί” στο παιδί, θα το απωθήσει στο να σε εμπιστευτεί και σε συμβουλεύεται. Να υπάρχει μία συνεργασία μεταξύ τους και όχι εξουσία του γονέα πάνω στο παιδί» κατέληξε ο 21χρονος ερωτώμενος για τη συμπεριφορά των γονέων σε τέτοιες καταστάσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News