Οικονόμου σε Τσίπρα: «Προσπαθεί να βυθίσει τη χώρα στην αστάθεια»

Ελλάδα
Οικονόμου σε Τσίπρα: «Προσπαθεί να βυθίσει τη χώρα στην αστάθεια»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα με αφορμή την εμφάνισή του στην πορεία για τη σημερινή 24ωρη απεργία από τον Γιάννη Οικονόμου

«Η κυβέρνηση έχει καταφέρει, εν μέσω αλλεπάλληλων δομικών διεθνών κρίσεων, να προστατεύσει -στο μέτρο του εφικτού και καλύτερα από τις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες- την ελληνική κοινωνία από τις επιπτώσεις της ακρίβειας στα αγαθά και την ενέργεια», αναφέρει σε ανάρτησή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ο Γ. Οικονόμου εγκάλεσε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι «δεν έχει να προσφέρει τίποτε άλλο από εύκολα λόγια, χαμόγελα και χειραψίες» και κατέληξε: «Βρίσκεται σε πλήρη τρικυμία και προσπαθεί να βυθίσει τη χώρα στην αστάθεια και την ανέχεια για άλλη μια φορά, αναζητώντας απεγνωσμένα πολιτικό διέξοδο από το πολιτικό του τέλμα».

Η ανάρτηση του Γιάννη Οικονόμου

Οι άνθρωποι της εργασίας και της δημιουργίας γνωρίζουν και αναγνωρίζουν ότι η Κυβέρνηση έχει καταφέρει, εν μέσω αλλεπάλληλων δομικών διεθνών κρίσεων, να προστατεύσει -στο μέτρο του εφικτού και καλύτερα από τις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες- την ελληνική κοινωνία από τις επιπτώσεις της ακρίβειας στα αγαθά και την ενέργεια: με διαρκείς ενισχύσεις, με μείωση των φόρων, με αύξηση του βασικού μισθού, με βελτίωση της εργατικής νομοθεσίας, με μείωση της ανεργίας. Ο κ. Τσίπρας τα μόνα που «προσέφερε» στους πολίτες ήταν ψέματα, φόροι και περικοπές λόγω των ασυνάρτητων επιλογών του. Και σήμερα δεν έχει και τίποτα ουσιαστικό να προσφέρει, πέρα από εύκολα λόγια, χαμόγελα και χειραψίες. Βρίσκεται σε πλήρη τρικυμία και προσπαθεί να βυθίσει την χώρα στην αστάθεια και την ανέχεια για άλλη μια φορά, αναζητώντας απεγνωσμένα πολιτικό διέξοδο από το πολιτικό του τέλμα. Οι Έλληνες έχουν δει τι πραγματικά κρύβεται πίσω από το προσωπείο του κ. Τσίπρα και δεν ξεχνούν».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News