Σαντορίνη: Σπείρα πορτοφολάδων έκλεβε τουρίστες

Ελλάδα
Σαντορίνη: Σπείρα πορτοφολάδων έκλεβε τουρίστες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η σπείρα των Ρουμάνων απαρτιζόταν από την αρχηγό, άλλη μια 44χρονη γυναίκα και δυο άνδρες ηλικίας 19 και 27 χρόνων, που είχε ξεχωριστούς ρόλους

Μια 39χρονη γυναίκα ήταν η αρχηγός συμμορίας αλλοδαπών πορτοφολάδων που ξάφριζαν κατοίκους της Σαντορίνης και, κυρίως, τουρίστες που επισκέπτονταν το γραφικό νησί. Μέχρι στιγμής, έχουν εξιχνιαστεί 24 κλοπές πορτοφολιών που διέπραξαν από τις 24 Σεπτεμβρίου ως τις 6 Οκτωβρίου, αλλά και την περασμένη Κυριακή.

Η σπείρα των Ρουμάνων απαρτιζόταν από την αρχηγό, άλλη μια 44χρονη γυναίκα και δυο άνδρες ηλικίας 19 και 27 χρόνων, που είχε ξεχωριστούς ρόλους. Δρούσαν σε σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος όπου υπήρχε συνωστισμός και έκλεβαν πορτοφόλια, χρήματα ή τραπεζικές κάρτες από τα ανυποψίαστα θύματα. Η ταυτοποίησή τους έγινε μετά από μελέτη του τρόπου δράσης τους και συνελήφθησαν το απόγευμα της Δευτέρας.

Στην κατοχή των τεσσάρων αλλοδαπών κατασχέθηκαν 650 ευρώ και οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Νάξου με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για συγκρότηση εγκληματικής ομάδας και διάπραξη κλοπών. Η έρευνα συνεχίζεται για να εξιχνιαστεί πλήρως η δράση τους, καθώς εκτιμάται ότι οι κλοπές και η λεία τους είναι πολύ περισσότερες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News