Πετράλωνα: Πατέρας έκανε πάρτι και βίαζε τα παιδιά του με συγγενείς

Ελλάδα
Πετράλωνα: Πατέρας έκανε πάρτι και βίαζε τα παιδιά του με συγγενείς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τη σεξουαλική τους κακοποίηση καταγγέλλουν τρία παιδιά στα Πετράλωνα - Μητέρα υπήρχε στο σπίτι αλλά καταγγέλλουν ότι όλα γίνονταν εν γνώσει της», ανέφερε η δικηγόρος

Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλούν οι αποκαλύψεις στην υπόθεση βιασμού τριών παιδιών από τον πατέρα τους και συγγενείς τους στα Πετράλωνα.  Οι καταγγελίες για τους βιασμούς έγιναν πριν από 5 χρόνια από το αγόρι στην Εισαγγελία Ανήλικων, με τα παιδιά να αποκαλύπτουν τον εφιάλτη σε έναν κύριο, ο οποίος τους έκανε ιδιαίτερα μαθήματα.

//--> //-->

Μητέρα υπήρχε στο σπίτι αλλά καταγγέλλουν ότι όλα γίνονταν εν γνώσει της», ανέφερε η δικηγόρος.

Η δικηγόρος της ενήλικης σήμερα κοπέλας, Δήμητρα Πλαστήρα, μίλησε για όσα έχουν συμβεί. «Δυστυχώς η πραγματικότητα ξεπερνά κάθε φαντασία. Είναι τρία παιδιά που έχουν κακοποιηθεί», είπε διευκρινίζοντας ότι εκτός από την 22χρονη και τον 17χρονο, που έκαναν την καταγγελία, υπάρχει και μια μικρότερη αδερφή. Η κυρία Πλαστήρα αποκάλυψε ότι, σύμφωνα με την καταγγελία, τα παιδιά κακοποιούνταν σεξουαλικά από τον πατέρα και «αρκετούς ανθρώπους από το περιβάλλον του πατέρα. Είναι φρικτό. Οργάνωνε πάρτι όπου συνέβαιναν τα γεγονότα.

«Είναι οικογένεια της διπλανής πόρτας, δεν έχει κανένα άλλο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό» πρόσθεσε. Σύμφωνα με την κυρία Πλαστήρα, ένας από τους βιαστές είναι και θείος τους.

//--> //-->

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News