Πήγαινε με το πατίνι στο γυμνάσιο και δέχθηκε άγρια επίθεση από σκύλο

Ελλάδα
Πήγαινε με το πατίνι στο γυμνάσιο και δέχθηκε άγρια επίθεση από σκύλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το παιδί μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Καλυβίων, κι έπειτα λόγω των σοβαρών τραυμάτων του χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Παίδων - Πώς του επιτέθηκε ο σκύλος και πώς κατάφερε να προστατευθεί τελευταία στιγμή

Σκύλος φύλακας επιτέθηκε άγρια σε ένα 14χρονο, τη στιγμή που πηγαίνε στο σχολείο του την Πέμπτη (27/10) στο Λαγονήσι.

Το παιδί, κινούνταν με το πατίνι του προς το γυμνάσιο στο Λαγονήσι, όταν ξαφνικά ένας σκύλος του επιτέθηκε από πίσω, το έριξε κάτω, κι άρχισε να το δαγκώνει στο κεφάλι, στο μέτωπο, στα μάγουλα και στον λαιμό.

//--> //-->

Το παιδί άρχισε να ουρλιάζει από τον τρόμο, και έβαλε μάλιστα το χέρι του για να προστατευτεί. Ο 14χρονος έχει βαθιά τραύματα από τα δόντια του σκύλου και στο χέρι του.

Μάλιστα, ο ιδιοκτήτης ενός βρεφονηπιακού σταθμού που βρισκόταν κοντά άκουσε τις κραυγές του παιδιού και με τη βοήθεια άλλων 2 ανδρών κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον σκύλο. Το παιδί μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Καλυβίων, κι έπειτα λόγω των σοβαρών τραυμάτων του χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Παίδων.

Ο ιδιοκτήτης του σκύλου επισκέφθηκε το παιδί στο νοσοκομείο και ισχυρίστηκε ότι κάποιος άφησε ανοιχτή την πόρτα και ο σκύλος βγήκε έξω από το σπίτι. Η μητέρα του 14χρονου έκανε μήνυση και έκτοτε ο ιδιοκτήτες του σκύλου αναζητείται από την αστυνομία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News