Βόλος: Γυναίκα εισέβαλε σε σχολείο και απειλούσε να μαχαιρώσει μαθητές

Ελλάδα
Βόλος: Γυναίκα εισέβαλε σε σχολείο και απειλούσε να μαχαιρώσει μαθητές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η γυναίκα, 42 ετών, εισήλθε στο σχολείο σε έξαλλη κατάσταση και φώναζε χαρακτηριστικά «θα σας φάω, θα σας χτυπήσω» - Αστυνομικοί τη συνέλαβαν και βρήκαν επάνω της μαχαίρι και δόθηκε εντολή για ακούσια νοσηλεία

Αναστάτωση σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής 30 Σεπτεμβριου 2022,  σε σχολείο του Βόλου, όταν γυναίκα εισέβαλε, φώναζε και απειλούσε ότι θα μαχαιρώσει μαθητές.

Τόσο οι μαθητές όσο και οι εκπαιδευτικοί πανικοβλήθηκαν καθώς η  γυναίκα συνέχιζε τις απειλές όμως δεν εμφάνιζε εάν είχε ή όχι μαχαίρι πάνω της.

Η γυναίκα, 42 ετών, εισήλθε στο σχολείο σε έξαλλη κατάσταση και φώναζε χαρακτηριστικά «θα σας φάω, θα σας χτυπήσω».

Στο παραλήρημά της ανέφερε κάτι για κάποιον μαθητή, χωρίς όμως κανείς να μπορέσει να καταλάβει τι έλεγε και τι εννοούσε. Πάντως δεν ήταν μητέρα κάποιου μαθητή του σχολείου.

Η Διεύθυνση του σχολείου ενημέρωσε στην αστυνομία, που έφτασε στο σημείο και συνέλαβε την γυναίκα.

Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία, που τελικά βρήκε στην κατοχή της γυναίκας μαχαίρι, το οποίο όμως εκείνη δεν το είχε φανερώσει στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς, παρά τις απειλές της.

Όπως έγινε γνωστό η 42χρονη είναι χωρισμένη και μητέρα δύο παιδιών. Τα παιδιά της δεν φοιτούν στο σχολείο που εισέβαλε, όμως σύμφωνα με τις πληροφορίες, φέρονται μαθητές του σχολείου να κάνουν bullying σε ένα από τα παιδιά της αλλά και στην ίδια.

Η γυναίκα συνελήφθη και δόθηκε εντολή για ακούσια νοσηλεία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News