Γιαίρ Λάπιντ: «Ελλάδα και Ισραήλ θα συνεχίσουν να συνεργάζονται για να εμβαθύνουν τους δεσμούς φιλίας»

Ελλάδα
Γιαίρ Λάπιντ: «Ελλάδα και Ισραήλ θα συνεχίσουν να συνεργάζονται για να εμβαθύνουν τους δεσμούς φιλίας»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός διαμήνυσε πως η Ελλάδα και το Ισραήλ θα συνεχίσουν να συνεργάζονται για να εμβαθύνουν τους δεσμούς φιλίας μεταξύ των δύο χωρών και λαών

Το μήνυμα πως η συνάντησή του με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη που έγινε χθες, Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου, είναι απόδειξη της ιδιαίτερης σχέσης μεταξύ της Ελλάδας και του Ισραήλ, έστειλε ο πρωθυπουργός και υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ Γιαΐρ Λαπίντ, με σημερινή ανάρτησή του στο Twitter.

Παράλληλα, ο Ισραηλινός πρωθυπουργός διαμήνυσε πως η Ελλάδα και το Ισραήλ θα συνεχίσουν να συνεργάζονται για να εμβαθύνουν τους δεσμούς φιλίας μεταξύ των δύο χωρών και λαών.

Στην ανάρτησή του, ο Ισραηλινός πρωθυπουργός εξέφρασε τη χαρά του που ξανασυνάντησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη και σημείωσε χαρακτηριστικά: «Φίλε μου, η χθεσινή μας συνάντηση είναι απόδειξη της ιδιαίτερης σχέσης μεταξύ των δύο χωρών μας. Θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε για να εμβαθύνουμε τους δεσμούς φιλίας μεταξύ των δύο χωρών και λαών μας».

Σημειώνεται πως η χθεσινή συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρωθυπουργό και υπουργό Εξωτερικών του Ισραήλ ήταν η πρώτη μετά την άφιξή του στη Νέα Υόρκη.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

(Φωτογραφία αρχείου In Time)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News