Λάρισα: Τους έδωσαν λάθος μωρό από το μαιευτήριο - Τι λέει ο δικηγόρος

Ελλάδα
Λάρισα: Τους έδωσαν λάθος μωρό από το μαιευτήριο - Τι λέει ο δικηγόρος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η γυναίκα θήλασε το ξένο μωρό, έδωσε το πρωτόγαλά της σε ξένο μωρό και αντίστοιχα το δικό της το μωρό θηλάστηκε από μία ξένη μητέρα» ανέφερε ο δικηγόρος της οικογένειας, Στέλιος Σούρλας

Για το απίστευτο περιστατικό που σημειώθηκε στις 18 Αυγούστου 2022 σε ιδιωτικό μαιευτήριο της Λάρισας, όπου έδωσαν λάθος μωρό στους γονείς, μίλησε ο δικηγόρος της οικογένειας, Στέλιος Σούρλας.

Όπως τόνισε, έχουν κινηθεί οι νομικές διαδικασίες από το ζευγάρι κατά παντός υπευθύνου.

«Τις μοναδικές στιγμές που ήθελε να ζήσει το ζευγάρι, η κλινική τους τις κατέστρεψε καθότι έδωσαν ένα λάθος μωρό. Ήταν κάτι πολύ δύσκολο για το ζευγάρι και τους κατέκλυσε το συναίσθημα της ταραχής και του άγχους. Δεν επιτρέπονται τέτοια λάθη από κανέναν. Η νοσηλεύτρια δεν έλεγξε το μωρό, η μητέρα δεν το είδε μέσα στην κατάσταση που βρισκόταν», είπε ο κ. Σούρλας.

«Η γυναίκα θήλασε το ξένο μωρό, έδωσε το πρωτόγαλά της σε ξένο μωρό και αντίστοιχα το δικό της το μωρό θηλάστηκε από μία ξένη μητέρα. Δεν γνωρίζουμε εάν η ξένη μητέρα είχε κάποιο ιατρικό ιστορικό, μεταδοτική νόσο και άλλα. Θα ζητήσουμε όλα αυτά από το μαιευτήριο και θα ζητήσουμε να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι», πρόσθεσε.

//--> //-->
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News