Τσίπρας: «Ο κ. Μητσοτάκης να κλείσει τη βάνα του οχετού, πριν πνιγεί μέσα του ο ίδιος»

Ελλάδα
Τσίπρας: «Ο κ. Μητσοτάκης να κλείσει τη βάνα του οχετού, πριν πνιγεί μέσα του ο ίδιος»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε νέα σκληρή επίθεση προέβη ο Αλέξης Τσίπρας, λίγες ώρες πριν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αναφερθεί στο θέμα των υποκλοπών

Σκληρή επίθεση από το πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Αλέξη Τσίπρα σε βάρος του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και της κυβέρνησης αναφορικά με τις παρακολουθήσεις, λίγες μόνο ώρες πριν ο πρωθυπουργός ανοίξει για πρώτη φορά τα χαρτιά του για την υπόθεση.

Ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατηγορεί τη Νέα Δημοκρατία ότι κινείται με όρους κοινών εκβιαστών, ενώ παράλληλα αναφέρει ότι ο Μητσοτάκης «πήρε 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί» και προσθέτει ότι ο πρωθυπουργός «καλά θα κάνει να κλείσει τη βάνα του οχετού, πριν πνιγεί μέσα του ο ίδιος».

Ακολουθεί η ανάρτηση:

«Οι στοχευμένες "διαρροές" του προπαγανδιστικού μηχανισμού της ΝΔ για τον Νίκο Ανδρουλάκη, επιβεβαιώνουν τους χειρότερους φόβους μας: Οι αυτουργοί των παρακολουθήσεων συνδέονται με πρακτικές μαφίας», σημειώνει ο Αλέξης Τσίπρας με ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter.

«Ο κ. Μητσοτάκης να κλείσει τη βάνα του οχετού, πριν πνιγεί μέσα του ο ίδιος», σχολιάζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News