Θρίλερ με το θάνατο 3χρονου κοριτσιού που είχε διαγνωσθεί θετικό στον κορωνοϊό (βίντεο)

Ελλάδα
Θρίλερ με το θάνατο 3χρονου κοριτσιού που είχε διαγνωσθεί θετικό στον κορωνοϊό (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής - Εκτιμάται ότι η εγκεφαλίτιδα προκάλεσε τα επεισόδια στο παιδί με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η υπόθεση  θανάτου του 3χρονου κοριτσιού έπειτα από βραχεία νοσηλεία καθώς είχε διαγνωσθεί θετικό στον κορωνοϊό. 

Αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής για τον θάνατο του τρίχρονου κοριτσιού που κατέληξε την Παρασκευή 5/8 στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού ενω για την ώρα δεν υπάρχει σαφής αιτία θανάτου. 

//--> //-->

Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, εκτιμάται ότι η εγκεφαλίτιδα προκάλεσε τα επεισόδια στο παιδί με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Το άτυχο παιδάκι, πέθανε το μεσημέρι της Παρασκευής. 

Είχε τρείς μέρες υψηλό πυρετό. Τα τεστ του ήταν αρνητικά, ωστόσο την τρίτη μέρα βγήκε θετικό στον ιό.

Μεταφέρθηκε αρχικά στο Θριάσειο το μεσημέρι της Πέμπτης. Έγινε ανάταξη και στη συνέχεια μεταφέρθηκε διασωληνωμένο στο Παίδων. Έκανε ανακοπές και εγκεφαλικό οίδημα και τελικά κατέληξε.

Πρόκειται για το όγδοο ανήλικο θύμα του κορωνοϊού στη χώρα μας και το τέταρτο μέσα στο 2022.

Μάλιστα, όπως προκύπτει από τα στοιχεία του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), δεν έχει καταγραφεί θάνατος ανηλίκου τους τελευταίους επτά μήνες.

Ο πιο θλιβερός μήνας αναφορικά με τις απώλειες ανηλίκων ήταν ο περασμένος Ιανουάριος οπότε κατέληξαν λόγω επιπλοκών της λοίμωξης covid 3 παιδιά και έφηβοι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News