Λήξη συναγερμού για 45χρονη γυναίκα τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί απο τις 25 Ιουλίου

Ελλάδα
Λήξη συναγερμού για 45χρονη γυναίκα τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί απο τις 25 Ιουλίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η 45χρονη εντοπίστηκε, είναι καλά στην υγεία της και επέστρεψε στην οικογένειά της

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια 45χρονης γυναίκας η οποία είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της, στην περιοχή του Αγίου Νικολάου, στην Αθήνα, το πρωί της 25ης Ιουλίου 2022, ανακουφίζοντας έτσι τους δικούς της ανθρώπους που την αναζητούσαν.

Η 45χρονη βρίσκεται πλέον κοντά στα οικεία της πρόσωπα.

Όπως είχε γίνει γνωστό, εξαφανίστηκε όταν έφυγε για να πάει στη δουλειά της και δεν επέστρεψε. Έκτοτε, δεν είχε δώσει σημεία ζωής.

Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, ειδοποιήθηκε από τους οικείους της το βράδυ της 26ης Ιουλίου 2022 και μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ενεργοποίησε τον Κοινωνικό Συναγερμό SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή της.

Η υπηρεσία Silver Alert, την 6η Αυγούστου 2022, ειδοποιήθηκε από την ΕΛ.ΑΣ., ότι η 45χρονη εντοπίστηκε, είναι καλά στην υγεία της και επέστρεψε στην οικογένειά της.

Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, θέτει στη διάθεση της οικογένειας ψυχολόγο της Κοινωνικής της Υπηρεσίας, για την ψυχολογική στήριξη της ίδιας και των οικείων της, εφόσον το επιθυμούν.

Παράλληλα, η υπηρεσία Silver Alert με το εξειδικευμένο προσωπικό, την τεχνογνωσία και τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό που διαθέτει, βρίσκεται δίπλα σε κάθε άτομο που έχει εξαφανιστεί και στην οικογένειά του.

Η υπηρεσία Silver Alert με την βοήθεια των 25 ομάδων διάσωσης, των 28.000 εθελοντών σε όλη τη χώρα, των Εισαγγελικών και Αστυνομικών Αρχών, φορέων και απλών πολιτών έχει κατορθώσει από το 2011 να κινητοποιήσει όλη την ελληνική κοινωνία ώστε να βρεθούν πολλά άτομα τα οποία αναζητούνται.

Παράλληλα,  στο πλαίσιο των διεθνών συνεργασιών που έχει αναπτύξει από το 2009 και όπως έχει αποδείξει έμπρακτα διαθέτει την τεχνογνωσία να χειρίζεται με επαγγελματισμό και εξειδίκευση περιστατικά εξαφανίσεων.

Φωτογραφία αρχείου: In time

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News