Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας - Παραιτήθηκε η δημοσιογράφος της ΕΡΤ

Ελλάδα
Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας - Παραιτήθηκε η δημοσιογράφος της ΕΡΤ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η κ. Ρουμελιώτη σε ανάρτησή της μετά το ρεπορτάζ για την δεξίωση στο προεδρικό μέγαρο για την αποκατάσταση της δημοκρατίας, έκανε λόγο για «παρεμβάσεις»

Την παραίτησή της υπέβαλε η επί δεκαετίες ρεπόρτερ της ΕΡΤ Χρύσα Ρουμελιώτη, η οποία κάλυπτε τις δραστηριότητες της Προεδρίας της Δημοκρατίας. Η κ. Ρουμελιώτη σε ανάρτησή της μετά το ρεπορτάζ για την δεξίωση στο προεδρικό μέγαρο για την αποκατάσταση της δημοκρατίας, έκανε λόγο για «παρεμβάσεις».

Η ανάρτησή της Χρύσας Ρουμελιώτη στο Facebook:

«Το χοντρό βιβλίο που άνοιξε στην πρώτη του σελίδα το 1989, κλείνει σήμερα με εκκωφαντικό κρότο το οπισθόφυλλό του. Το νέο που θα αρχίσει τώρα να γράφεται,θα είναι σίγουρα πιο ενδιαφέρον, απελευθερωμένο και δημιουργικό. Οι εξελίξεις εξάλλου που προδιαγράφονται μας θέτουν και πάλι το δίλημμα: αξιοπρεπείς, χρήσιμοι και αξιόπιστοι ή δουλικοί και κόλακες;

Στο δύσκολο παζλ προστίθενται δύο σκοτεινές ψηφίδες. Δεν υπάρχουν πια βράχοι, όπως η Βλάχου, ο Καραπαναγιώτης, ο Φυντανίδης, ο Παπαϊωάννου...που τα κύματα των παρεμβάσεων σπαγαν και μέναν στα γραφεία τους, χωρίς να αγγίζουν τη δουλειά των συντακτών. Και, Δυστυχώς, αυτό το ξέρουν, όσοι επιφανείς, αγνοώντας τις συνταγματικές επιταγές, παρεμβαίνουν.

ΤΙ ΜΈΝΕΙ ΛΟΙΠΌΝ ΣΕ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΦΑΝΕΙΣ; Η περιφρούρηση της αξιοπρέπειάς μας και η προάσπιση της αξιοπιστίας μας. Επ’ αυτού κρινόμαστε εξάλλου. Όχι από τους επιφανείς, αλλά από τους αναγνώστες, τους ακροατές και τους τηλεθεατές μας. Καλή ΔΥΝΑΜΗ σε όλους. Καλή ΞΕΚΟΎΡΑΣΗ, γιατί μας περιμένουν δύσκολα».

Φωτογραφία αρχείου Facebook

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News