Ρόδος: Έκλεψαν ελληνική σημαία και έγραψαν υβρστικά σχόλια κατά της Ελλάδας

Ελλάδα
Ρόδος: Έκλεψαν ελληνική σημαία και έγραψαν υβρστικά σχόλια κατά της Ελλάδας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι τουρίστες, ανακρίθηκαν από αστυνομικούς του ΑΤ Αρχαγγέλου σε συνεργασία με αστυνομικούς της Κρατικής Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου

Τρείς Ολλανδοί τουρίστες στη Ρόδο, έκλεψαν μία αρκετά μεγάλη σημαία και έγραψαν πάνω υβριστικά συνθήματα κατά της χώρας μας.

Οι τουρίστες, ανακρίθηκαν από αστυνομικούς του ΑΤ Αρχαγγέλου σε συνεργασία με αστυνομικούς της Κρατικής Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, την Πέμπτη 21 Ιουλίου, για το συμβάν και δήλωσαν ότι βρίσκονταν σε κατάσταση μέθης και δε καταλάβαιναν τι έκαναν. Ωστόσο, στην αντίδρασή τους αντιλήφθηκαν πως είχαν κάποιο σχέδιο και ήταν αρκετά προσεκτικοί με σκοπό να μην γίνουν αντιληπτοί.

Η σημαία ξηλώθηκε από το μεσαιωνικό φρούριο «Φερακλός» ή «Φαρακλενόν Κάστρο», που βρίσκεται σε ύψος 85 μέτρων με θέα το Χαράκι στην ανατολική ακτή του νησιού της Ρόδου.

Με βάση την dimokratiki.gr, δήλωσαν ότι δεν ήθελαν να προσβάλουν το σύμβολο της Ελλάδας ούτε να παραβούν κάποιο νόμο κι ότι την επόμενη ημέρα όταν ξύπνησαν συνειδητοποίησαν ότι είχαν κάνει μια ανόητη κίνηση αλλά δεν ήξεραν πως να επιστρέψουν τη σημαία. Επιπλέον, οι δράστες αφέθηκαν ελεύθεροι την Παρασκευή 22 Ιουλίου, στις 8.30 μμ έπειτα από προφορική εντολή της Εισαγγελέως Υπηρεσίας.

(Φωτογραφία αρχείου Unsplash)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News