Μέλη ΝΔ-Προανακριτική για Novartis: Στην Κουμουνδούρου έχουν χάσει την επαφή με την πραγματικότητα

Ελλάδα
Μέλη ΝΔ-Προανακριτική για Novartis: Στην Κουμουνδούρου έχουν χάσει την επαφή με την πραγματικότητα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο ειδικό δικαστήριο παραπέμπονται ο Δ. Παπαγγελόπουλος και η Ε.Τουλουπάκη -Τα αδικήματα για τα οποία παραπέμπονται σε δίκη δεν σχετίζονται με την πολύκροτη υπόθεση της αποκαλούμενης «σκευωρίας» και τη στοχοποίηση των δέκα πολιτικών προσώπων, όπως είχε διαρρεύσει

Ολοένα και μεγαλώνει η πολιτική αντιπαράθεση μετά το βούλευμα του Δικαστικού Συμβουλίου, σύμφωνα με το οποίο παραπέμπονται στο ειδικό δικαστήριο ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος και η Ελένη Τουλουπάκη, όχι όμως για σκευωρία αναφορικά με το σκάνδαλο Novartis. 

Σημειώνεται πως, τα αδικήματα για τα οποία παραπέμπονται σε δίκη δεν σχετίζονται με την πολύκροτη υπόθεση της αποκαλούμενης «σκευωρίας» της Novartis και τη στοχοποίηση των δέκα πολιτικών προσώπων, όπως αρχικά είχε διαρρεύσει.

«Φαίνεται ότι στην Κουμουνδούρου έχουν χάσει εντελώς την επαφή τους με την πραγματικότητα και θεωρούν ότι οι υπουργοί που οργανώνουν παραδικαστικά κυκλώματα, παρεμβαίνοντας ευθέως στη δικαιοσύνη ή στήνουν διαγωνισμούς για να ελέγξουν τα μέσα ενημέρωσης, είναι 'αξιέπαινοι'» αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας που συμμετείχαν στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής.

Φωτογραφία αρχείου: In time

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News