Σαντορίνη: Ζευγάρι Γάλλων αναγκάστηκε να πληρώσει 5.000 ευρώ για «ζημία» στον συμπλέκτη αυτοκινήτου

Ελλάδα
Σαντορίνη: Ζευγάρι Γάλλων αναγκάστηκε να πληρώσει 5.000 ευρώ για «ζημία» στον συμπλέκτη αυτοκινήτου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ήρθαν στο σημείο όπου βρισκόμασταν πέντε άτομα όπου μας υποχρέωσαν να τους ακολουθήσουμε στο λιμάνι και ειδικότερα στο κατάστημα από το οποίο παραλάβαμε το αυτοκίνητο, λέγοντάς μας ότι πρέπει να πληρώσουμε το ποσό των 5.000 ευρώ για τη ζημιά

Λίγες μόνο εβδομάδες μετά από τη θύελλα που ξεσήκωσε το επεισόδιο με τα χρυσά καβουροπόδαρα, των 600 ευρώ, στο νησί των ανέμων και μια νέα αντίστοιχη υπόθεση έχει έρθει στο προσκήνιο, αυτή τη φορά με επίκεντρο την Σαντορίνη.

Μετά τη μήνυση που κατέθεσαν οι Αμερικανίδες τουρίστριες στη Μύκονο, στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε κι ένα ζευγάρι Γάλλων τουριστών οι οποίοι επίσης καταγγέλλουν αδικαιολόγητη υπερχρέωση και απειλές.

Στη μηνυτήρια αναφορά οι τουρίστες καταγγέλλουν υπερχρέωση στις πιστωτικές τους κάρτες από υπεύθυνους γραφείου ενοικιαζόμενων ΙΧ. Κλήθηκαν, όπως αναφέρουν, να καταβάλλουν για μια ζημιά στον συμπλέκτη του οχήματος που νοίκιασαν η οποία βεβαιώθηκε στο ποσό των… 5.000 ευρώ. Το πρόβλημα φέρεται, δε, να σημειώθηκε ξαφνικά, χωρίς να ευθύνονται οι Γάλλοι τουρίστες και χωρίς να μπορούν να καταλάβουν πώς το αυτοκίνητο που νοίκιασαν για να μετακινούνται σταμάτησε, από τη μια στιγμή στην άλλη, να κινείται.

Αιφνιδιάστηκαν, όπως επισημαίνουν, όταν οδηγήθηκαν από τους υπεύθυνους στο λιμάνι και αναγκάστηκαν, ύστερα από απειλές να δώσουν 5.000 ευρώ για μια «ζημιά» στο συμπλέκτη ενός μεταχειρισμένου.

«Ήρθαν στο σημείο όπου βρισκόμασταν πέντε άτομα (μαζί με το αφεντικό), όπου μας υποχρέωσαν να τους ακολουθήσουμε στο λιμάνι και ειδικότερα στο κατάστημα από το οποίο παραλάβαμε το αυτοκίνητο, λέγοντάς μας ότι πρέπει να πληρώσουμε το ποσό των 5.000 ευρώ για τη ζημιά!

 Εμείς σαστίσαμε τότε και το αφεντικό μας απείλησε ότι αν δεν πληρώσουμε δεν θα φύγουμε από το νησί, ότι ξέρουν το ξενοδοχείο στο οποίο διαμέναμε και ότι αν δεν τους καταβάλλουμε τα χρήματα θα πάθουμε μεγάλο κακό» ισχυρίζονται οι Γάλλοι μέσα από τη μήνυσή τους στην οποία καταγγέλουν πολιτική απειλών.

Φωτογραφία αρχεόιυ Unsplash 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News