Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Στη ΓΑΔΑ για να καταθέσει η αδερφή της Πισπιρίγκου

Ελλάδα
Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Στη ΓΑΔΑ για να καταθέσει η αδερφή της Πισπιρίγκου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ασφυκτικό θάνατο και εγκληματική ενέργεια έδειξε το πόρισμα των Καρακούκη - Καλoγρηά για την Μαλένα και Ίριδα

Στα γραφεία της ΓΑΔΑ αναμένεται να μεταβεί, σήμερα Τρίτη 21 Ιουνίου η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα για να καταθέσει. Παράλληλα, θεωρείται πως και η Ρούλα Πισπιρίγκου θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις ως ύποπτη για τον θάνατο της Μαλένας και της Ιριδας.

Μαλένα και Ίριδα πέθαναν από ασφυξία

Υπενθυμίζεται ότι χθες Δευτέρα 20 Ιουνίου, κατατέθηκε το πόρισμα των ιατροδικαστών, Νίκου Καρακούκη και Νίκου Καλογριά για τα αίτια θανάτου των δύο κοριτσιών, Μαλένα και Ίριδα. Σύμφωνα με το ιατροδικαστικό πόρισμα, ο θάνατος των άλλων δύο κοριτσιών της οικογένεας οφείλεται σε ασφυξία από ανθρώπινο χέρι. Οι δύο ιατροδικαστές, αποφάνθηκαν ότι υπάρχει κοινή αιτία θανάτου και των δύο κοριτσιών.

Και στις δύο περιπτώσεις, σύμφωνα με το newsit.gr τα δύο κορίτσια ηλικίας 3,5 και 6 μηνών πέθαναν εξαιτίας «της φράξης των ανωτέρων αεραγωγών (στόματος και μύτης)» όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά. Το πόρισμα των εκ των κορυφαίων ιατροδικαστών καταλήγει όπως φαίνεται στην ανθρωποκτονία, αφού τόσο η Ίριδα όσο και Μαλένα δεν άφησαν τελικά την τελευταία τους πνοή εξαιτίας κάποια παθολογικής αιτίας.

«Το ότι είναι κοινός ο μηχανισμός θανάτου των δύο παιδιών είναι κάτι που περιμέναμε, καθώς αυτό συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις. Ο δράστης κάνει το ίδιο πράγμα ακριβώς» είπε το πρωί ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων, που τόνισε ότι πρέπει να αναμένουμε εξελίξεις μέσα στις επόμενες μέρες.

Φωτογραφία αρχείου ΙΝ ΤΙΜΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News