Μάνος Δασκαλάκης: Η πρώτη αντίδραση μετά το πόρισμα για τον θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας (vid)

Ελλάδα
Μάνος Δασκαλάκης: Η πρώτη αντίδραση μετά το πόρισμα για τον θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενδιαφέρον προκαλεί η αντίδραση του πατέρα των παιδιών, Μάνου Δασκαλάκη για το πόρισμα των θανάτων της Μαλένας και της Ιριδας

Την πρώτη αντίδραση του Μάνου Δασκαλάκη στο πόρισμα των ιατροδικαστών για τον θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας αποκαλύπτει στο κεντρικό δελτίο του Mega ο αστυνομικός συντάκτης, Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Υπενθυμίζεται πως στην κατάθεσή του, ο πατέρας των τριών παιδιών Μάνος Δασκαλάκης είχε δηλώσει πως είχε δεύτερες σκέψεις αναφορικά με τον θάνατο της Τζωρτζίνας, όχι όμως για τα άλλα δύο παιδιά.

Μέχρι τώρα η πλευρά Δασκαλάκη ανέμενε το τελικό πόρισμα, να το δει επισήμως καταγεγραμμένο και να το συγκρίνουν με τα προηγούμενα. Επιθυμία τους είναι να το δουν και με τους νομικούς τους συμβούλους και ύστερα να τοποθετηθούν επισήμως.

//--> //-->

Δολοφονίες οι θάνατοι των δυο παιδιών

Το πόρισμα των έμπειρων ιατροδικαστών Καρακούκη- Καλόγρηα δεν αφήνει κανένα περιθώριο. Τα αίτια των δυο θανάτων δεν είναι παθολογικά, ο θάνατος των δύο παιδιών οφείλεται στον ίδιο μηχανισμό και είναι ασφυκτικός, ενώ ανθρώπινος παράγοντας επέφερε τον θάνατο των δύο κοριτσιών. Άρα πρόκειται για εγκληματική ενέργεια

Με πληροφορίες απο ΑΠΕ-ΜΠΕ 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News