Δούρου για Μάνδρα: Η απόφαση θα πρέπει να αποτελέσει σημείο αναφοράς προς όλους

Ελλάδα
Δούρου για Μάνδρα: Η απόφαση θα πρέπει να αποτελέσει σημείο αναφοράς προς όλους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η πρώην περιφερειάρχης Ρένα Δούρου, προχώρησε με αφορμή την απόφαση του δικαστηρίου για τη φονική πλημμύρα στη Μάνδρα το 2017, σύμφωνα με την οποία κηρύχθηκε αθώα

Η  πρώην περιφερειάρχης Ρένα Δούρου, προχώρησε  με αφορμή την απόφαση του δικαστηρίου για τη φονική πλημμύρα στη Μάνδρα το 2017, σύμφωνα με την οποία κηρύχθηκε αθώα.

«Όταν έχει συμβεί μια τραγωδία δεν υπάρχουν περιθώρια ούτε στιγμιαίας χαράς ούτε προσωπικής δικαίωσης. Η απόφαση αυτή θα πρέπει να αποτελέσει σημείο αναφοράς προς όλους : αντί να εργαλειοποιούν τις τραγωδίες για την εξόντωση των πολιτικών αντιπάλων, τυμβωρυχόντας, να ενσκύψουν στο πρόβλημα και να εξετάσουν πως θα αντιμετωπισθεί η επερχόμενη λαίλαπα των ακραίων καιρικών φαινομένων.

Η άδικη δίωξη μου χρησιμοποιήθηκε στις περιφερειακές αλλά και στις εθνικές εκλογές με τη διάδοση φέικ νιούζ και την απόπειρα απροκάλυπτης δολοφονίας χαρακτήρα. Όσον αφορά το σκέλος της σημερινής απόφασης που σχετίζεται με τα στελέχη της Περιφέρειας, πιστεύω ότι στον δεύτερο βαθμό θα αναδειχθεί πλήρως ότι ανταποκρίθηκαν στα καθήκοντά τους όπως άλλωστε κρίθηκε και από τα πορίσματα των σχετικών διοικητικών ελέγχων.

Και σήμερα λοιπόν η σκέψη όλων βρίσκεται στη μνήμη των θυμάτων και τις οικογένειές τους. Και ο ειλικρινέστερος τρόπος να τιμήσουμε τη μνήμη τους περνάει μέσα από τις πρωτοβουλίες όλων όσοι έχουμε θέση ευθύνης. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους πολίτες που με στήριξαν, τις συντρόφισσες και τους συντρόφους του κόμματός μου καθώς και τον Πρόεδρο για την εμπιστοσύνη με την οποία με περιέβαλε».

Φωτογραφία αρχείου ΙΝΤΙΜΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News