Βαρβιτσιώτης: Η Ελλάδα του Μητσοτάκη δεν είναι Τουρκία του Ερντογάν

Ελλάδα
Βαρβιτσιώτης: Η Ελλάδα του Μητσοτάκη δεν είναι Τουρκία του Ερντογάν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η Ελλάδα του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν είναι Τουρκία του Ταγίπ Ερντογάν» δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης στον τηλεοπτικό σταθμό

«Η Ελλάδα του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν είναι Τουρκία του Ταγίπ Ερντογάν» δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης στον τηλεοπτικό σταθμό .

«Η Ελλάδα του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν είναι Τουρκία του Ταγίπ Ερντογάν» δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωσή του, ο Μ. Βαρβιτσιώτης τόνισε ότι η Ελλάδα δεν θα παίξει το παιχνίδι της πόλωσης, αλλά ταυτόχρονα «είμαστε απολύτως έτοιμοι και αποφασισμένοι να υπερασπιστούμε την εθνική μας κυριαρχία, εφόσον αυτό κριθεί απαραίτητο».

Ειδικότερα, ο κ. Βαρβιτσιώτης κάλεσε την Τουρκία να αντιληφθεί ότι το συμφέρον της είναι να σταματήσει εδώ τις προκλήσεις απέναντι στη χώρα μας.

«Η Ελλάδα στέκεται ψύχραιμα και αποφασιστικά απέναντι στις προκλητικές δηλώσεις και απειλές, αλλά πάνω από όλα απέναντι στον αναθεωρητισμό του κ. Ερντογάν. Η ιστορία δεν ξαναγράφεται. Η Τουρκία με τις ανιστόρητες αξιώσεις της και την κλιμακούμενη επιθετικότητά της δεν στρέφεται μόνο κατά της Ελλάδας, αλλά και ενάντια στη διεθνή νομιμότητα» ανέφερε, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News