Αθήνα: Σε 796 συλλήψεις και 126 προσαγωγές αλλοδαπών προχώρησε η ΕΛΑΣ

Ελλάδα
Αθήνα: Σε 796 συλλήψεις και 126 προσαγωγές αλλοδαπών προχώρησε η ΕΛΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από τη Δευτέρα 6 Ιουνίου έως και χθες, Δευτέρα 13 Ιουνίου 2022, η ΕΛΑΣ, προχώρησε σε 796 συλλήψεις, εκ των οποίων οι 97 ήταν για ναρκωτικά, και σε 126 προσαγωγές αλλοδαπών

Από τη Δευτέρα 6 Ιουνίου έως και χθες, Δευτέρα 13 Ιουνίου 2022, η ΕΛ.ΑΣ, προχώρησε σε 796 συλλήψεις, εκ των οποίων οι 97 ήταν για ναρκωτικά, και σε 126 προσαγωγές αλλοδαπών.

Οι συλλήψεις έγιναν κατά τη διάρκεια ειδικών επιχειρήσεων που συνεχίζονται με αμείωτη ένταση, με στόχο την αντιμετώπιση και την πάταξη των παράνομων δραστηριοτήτων στο κέντρο της Αθήνας.

Στις συγκεκριμένες επιχειρήσεις, που πραγματοποιήθηκαν σε διάφορες περιοχές του κέντρου της Αθήνας, συμμετείχαν αστυνομικοί από διάφορες Υπηρεσίες (Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής, Διεύθυνση Αστυνομίας Αθηνών/Υποδιεύθυνση Περιπολιών, Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής/Ο.Π.Κ.Ε, ΔΡΑΣΗ, Διεύθυνση 'Αμεσης Δράσης Αττικής, Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής, Υπηρεσία Εναέριων Μέσων Σωμάτων Ασφαλείας).

Σύμφωνα με το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ, πραγματοποιήθηκαν συνολικά 2.660 προσαγωγές ατόμων, μεταξύ των οποίων οι 126 ήταν αλλοδαπών, οι οποίοι στερούνταν τα απαραίτητα έγγραφα και οδηγήθηκαν στο ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ Αμυγδαλέζας.

Οπως επισημαίνει η ΕΛ.ΑΣ, οι αστυνομικές επιχειρήσεις θα συνεχιστούν, στο πλαίσιο του ειδικού επιχειρησιακού σχεδιασμού, σε διάφορες περιοχές της Αττικής και της Θεσσαλονίκης.

Με πληροφορέις απο ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Φωτογραφία αρχείου ΙΝΤΙΜΕ 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News