Πάτρα: Νωρίτερα το πόρισμα των ιατροδικαστών για Μαλένα και Ίριδα

Ελλάδα
Πάτρα: Νωρίτερα το πόρισμα των ιατροδικαστών για Μαλένα και Ίριδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα εξέλιξη στην υπόθεση της Πάτρας, καθώς δεν αναμένεται να αναφέρονται παθολογικά αίτια στα πορίσματα για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας

Σημαντικές είναι οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση των νεκρών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα, καθώς το πόρισμα για τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας έχει ολοκληρωθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha, μέχρι την Παρασκευή οι ιατροδικαστές Νίκος Καρακούκης και Νίκος Καλογριάς, που εποπτεύουν την υπόθεση, θα έχουν παραδώσει στις Αρχές τις εκθέσεις τους.

Η αντίστροφη μέτρηση για την υπόθεση βρίσκεται στο τέλος της και, όπως ανέφερε το ρεπορτάζ, στην έκθεση καταγράφεται με σαφήνεια η ακριβής αιτία θανάτου που είναι κοινή και για τα δύο κορίτσια.

Το δεδομένο αυτό γίνεται ακόμη πιο σοκαριστικό αν αναλογιστεί κανείς πως υπάρχει επίσημο ιατρικό πόρισμα ότι κανένα από τα τρία παιδιά της Ρούλας Πισπιρίγκου και Μάνου Δασκαλάκη δεν έφυγε από παθολογικά αίτια.

Παράλληλα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Alpha, τα περισσότερα στοιχεία που έριξαν φως στην υπόθεση προήλθαν από τις ιστολογικές εξετάσεις της Ιριδας, το 3,5 μηνών βρέφος που πέθανε στην κούνια του σπιτιού του με την μητέρα, αλλά και τη θείας της Δήμητρα Πισπιρίγκου να είναι οι μόνες παρούσες.

Την ίδια στιγμή, εκτός από το πόρισμα των δύο ιατροδικαστών για Μαλένα και Ιριδα, αναμένεται να μεταβεί στην αχαϊκή πρωτεύουσα κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών, το οποίο θα πάρει καταθέσεις από 10 άτομα που εμπλέκονται στην υπόθεση.

Μέσα στις επόμενες στελέχη του τμήματος θα λάβουν καταθέσεις από τουλάχιστον 10 άτομα, συγγενείς της 33χρονης κατηγορουμένης, αλλά και φίλους του ζευγαριού.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News