Ηλιόπουλος: «Η αγροτική επιδότηση των 8.500 ευρώ είναι ενδεικτική της νοοτροπίας Μητσοτάκη»

Ελλάδα
Ηλιόπουλος: «Η αγροτική επιδότηση των 8.500 ευρώ είναι ενδεικτική της νοοτροπίας Μητσοτάκη»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Για γιουρούσι της ΝΔ στο δημόσιο χρήμα» κάνει λόγο ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νάσος Ηλιόπουλος, σχολιάζοντας την αναφορά του κυβερνητικού εκπρόσωπου, Γιάννη Οικονόμου, σχετικά με την «αγροτική επιδότηση των 8.500 ευρώ που αιτήθηκε και έλαβε ο κ. Μητσοτάκης»

«Για γιουρούσι της ΝΔ στο δημόσιο χρήμα» κάνει λόγο ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νάσος Ηλιόπουλος, σχολιάζοντας την αναφορά του κυβερνητικού εκπρόσωπου, Γιάννη Οικονόμου, σχετικά με την «αγροτική επιδότηση των 8.500 ευρώ που αιτήθηκε και έλαβε ο κ. Μητσοτάκης».

 Συγκεκριμένα, στην ανάρτησή του στο facebook αναφέρει: «Ο κ. Οικονόμου χαρακτήρισε «ιστορικό δικαίωμα» του κ. Μητσοτάκη ότι αιτήθηκε και έλαβε αγροτική επιδότηση 8.500 ευρώ. Μπροστά στο γιουρούσι της ΝΔ στο δημόσιο χρήμα, πρόκειται για ψίχουλα αλλά είναι ενδεικτικό της νοοτροπίας Μητσοτάκη να αρμέγει και το τελευταίο ευρώ του Δημοσίου».

Ακολούθως προσθέτει: «Ενημερώνουμε πάντως τον κυβερνητικό εκπρόσωπο πως "ιστορικό" αλλά και αυτονόητο για να επιβιώσουν, είναι το δικαίωμα των πολιτών να δουν σοβαρές αυξήσεις στους μισθούς τους για να βγάζουν το μήνα με αξιοπρέπεια ενώ ο πληθωρισμός τρέχει με 12%, να ρυθμιστεί το χρέος της πανδημίας ώστε να επιβιώσουν οι επιχειρήσεις τους, να μην πληρώνουν χρυσάφι τους λογαριασμούς του ρεύματος και τα καύσιμα, με αυξήσεις ρεκόρ σε όλη την Ευρώπη».

Φωτογραφία αρχείου ΙΝΤΙΜΕ 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News